VTB - Rajs i Himki poslali poruku Zvezdi!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.10.2015.
17:41
Izvor: Sportske.net

Košarkaški Himkija vratili su se u pobednički kolosek uoči predstojećeg okršaja sa šampionom Srbije u trećem kolu grupne faze Evrolige.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Naredni rival Crvene zvezde Telekom u Evroligi prekinuo je mini seriju od dva meča bez pobede baš uoči okršaja sa srpskim šampionom u trećem kolu grupne faze elitnog takmičenja.

Himki je nakon poraza od moskovskog CSKA u VTB ligi i Bajerna u drugom kolu Evrolige u nedelju kao domaćin savladao Crveni Oktobar iz Volgograda u okviru 5. kola regionalne lige.

Prošlosezonski osvajač Evrokupa slavio je rezultatom 97:86 (21:27, 27:22, 24:18, 25:19) čime je u redovima Himkija popravljena atmosfera uoči duela sa Crvenom zvezdom Telekom.

Najefikasniji pojedinac na večerašnjem susretu bio je Tajris Rajs koji je zabeležio "dabl-dabl" učinak od 24 poena i 10 skokova, dok je Peteri Koponen upisao 15 poena, 2 skoka i 4 asistencije.

Klub iz Podmoskovlja stigao je do četvrte pobede u VTB ligi pa sada sa skorom 4-1 zauzima treće mesto na tabeli, a mnogo važnije je to što je pred duel sa Zvezdom prekinuo niz od dva meča bez trijumfa.

Utakmica 3. kola evroligaške grupe "A" između Himkija i Crvene zvezde Telekom zakazana je za 30. oktobar od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke