VTB - Lakši trening 'Lokosa' pred put u Istanbul

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.04.2016.
19:53
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Lokomotive Kubanj iz Krasnodara lako su izašli na kraj sa Cmokijem iz Minska pa su na svoj konto upisali još jedan trijumf u okviru VTB lige.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Lokomotiva Kubanj iz Krasnodara prevazišla je kraću rezultatsku krizu koja je usledila u prvoj polovini marta, pa se vezanim pobedama u VTB ligi i Evroligi vratila na pobednički kolosek.

Prethodne nedelje ruski sastav je obezbedio plasman u četvrtfinale Evrolige, a danas je u prestonici Belorusije imao lakši trening.

Ekipa Jorgosa Bracokasa savladala je Cmoki Minsk rezultatom 75:60 (23:12, 18:13, 18:17, 16:18) i tako upisala dvadesetu pobedu u okviru ligaškog dela regionalne lige.

Entoni Rendolf sa 15 i Dontej Drejper sa 13 poena bili su najefikasniji u trijumfu Lokomotive Kubanj na gostovanju u beloruskoj prestonici.

Poslednju utakmicu u okviru TOP 16 faze Evrolige "Lokosi" igraju u petak, 8. aprila, kada će odmeriti snage sa Darušafakom, a trijumf u Istanbulu sastavu iz Krasnodara garantuje drugo mesto u grupi "E" i prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke