VTB: CSKA se bez centara osvetio Obradovićevoj Lokomotivi

Autor: Nikola Miloradović
sreda 14.02.2018.
21:20
Izvor: Sportske.net

Košarkaši aktuelnog šampiona VTB lige slavili su na gostovanju u Krasnodaru.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Izabranici Dimitrisa Itudisa uspeli su da posle velike borbe nadigraju četu Saše Obradovića rezultatom 75-78 i tako im se osvete za poraz u prvom delu sezone u Moskvi.

Smenjivale su se ekipe u vođstvu u prvih 20 minuta, da bi domaćin bio skoncentrisaniji krajem prvog poluvremena, pa su nakon dva kvartala imali pet poena viška.

Ipak, već na startu treće deonice "Armejci" kreću da tope prednost rivala, dolaze ubrzo do preokreta i drže prednost u svojim rukama do isteka 30. minuta.

Uspeli su "Lokosi" da se vrate, sredinom deonic dolaze i do pola koša vođstva, ali iskusnija ekipa iz prestonice vraća vrlo brzo pet poena prednosti i na kraju dolazi do trijumfa u neizvesnoj završnici.

Moskovljane, koji su igrali bez Hajnsa i Hantera, je predvodio sjajni Vil Klajbur sa 26 poena i sedam skokova, pratio ga je Nando De Kolo sa 17.

U redovima Lokomotive istakao se Mardi Kolins sa 20 poena i šest skokova, 16 je uz četiri asistencije dodao Trevor Lejsi, dok je 13 poena upisao bivši igrač CSKA Dimitri Kulagin.

Lokosi su nakon dva vezana poraza pali na treće mesto na tabeli, CSKA je drugi iz fantastičnog Uniksa, koji ima samo jedan poraz i dve utakmice manje od "Armejaca".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke