Vreme ističe za Dejvisa, ako nisu Lejkersi, onda sledi "bomba" na leto!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.02.2019.
16:52
Izvor: Sportske.net

Pelikansi napravili plan.

EPA-EFE/CJ GUNTHER SHUTTERSTOCK
EPA-EFE/CJ GUNTHER SHUTTERSTOCK

Povezane vesti

Bliži se kraj prelaznog roka i stiče se sve veći utisak da će Entoni Dejvis sezonu završiti u redovima Nju Orelans Pelikansa.

"Obrva" je sa svojim agentom odlučio da ne potpisuje novu saradnju sa "Pelikanima", o tome je obavestio i ljude iz uprave, a istakao je i da želi trejd.

Njegova želja su LA Lejkersi, to više nije nikakva tajna, a jasno je i da ga "Jezeraši" žarko žele u svojim redovima.

Ponudili su šest igrača i pikove Nju Orelansu, ali to nije bilo dovoljno.

Pisali smo i danas, šuška se da Pelikansi zbog toga što je Dejvis maltene javno izrazio želju da pređe u Lejkerse, ne želi ni da pregovaraju sa franšizom iz "Grada anđela", već im namerno posle svake primljene ponude traže više i uporno izbacuju sve informacije u javnost.

Tako da, mala je verovatnoća da bi do nekog preokreta moglo da dođe do isteka roka za trejdove, a to je večeras u 21h (CET).

Pelikansi su skovali plan šta će sa nezadovoljnim Dejvisom, koji od kako je istakao da želi trejd nije izlazio na parket.

Naime, mediji U SAD prenose da je velika želja uprave Pelikansa krilni košarkaš Boston Seltiksa Džejson Tejtum.

Tejtum Tatum

Boston je sa druge strane veoma zainteresovan za Dejvisa, ali je otac američkog košarkaša istakao da njegov sin neće u franšizu, koja godina u nazad nije pokazivala ni mrvicu lojalnosti svojim igračima, najsvežiji primer je Ajzea Tomas.

Ipak, ukoliko bi "Kelti" bili spremni da pošalju Tejtuma u Nju Orelanas, ali i da pritom narednog leta potpišu novi ugovor sa Irvingom i tako izbrišu Rouzovo pravilo, koje bi sprečavalo Kajrija i Dejvisa da igraju u istoj ekipi, sve bi moglo da se promeni.

Pelikansi bi dobili željenog igrača, Dejvis bi dobio garanciju da Boston planira velike stvari i da želi da ga upari sa Irvingom.

Ova priča dobija ozbiljnu težinu, ali sačekajmo da istekne i poslednji sekund roka za trejdove, a kada se to desi, postaće jasno da Boston zaista ima prednost u odnosu na Lejkerse, kada je trka za Entonijem Dejvisom u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke