Voriorsi dobili centra za "siću", ovako će izgledati naredne sezone!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 10.07.2019.
17:26
Izvor: Sportske.net

Golden Stejt nastavio da se pojačava.

Beta/AP Photo/Ben Margot
Beta/AP Photo/Ben Margot

Povezane vesti

Ekipa koja je obeležila proteklih pet godina u NBA ligi, u narednu sezonu će ući daleko slabija.

Ostali su bez Kevina Durenta, koji je potpisao za Bruklin Netse, Klej Tompson će se od povrede oporavljati do 2020. godine, Andre Iguodala je otišao, kao i Šon Livingston, a nakon jedne sezone je ekipu Stiva Kera napustio i DeMarkus Kazins, sa njim je put Lejkersa otišao i mladi Kvin Kuk.

Otišli su i Džordan Bel (Minesota), Endru Bogut (Australija), Dejmijan Džouns (Atlanta) i Jonas Jerebko (slobodan), ali je angažovan i veliki broj novih igrača.

Za početak, u klub je stigao D'Anđelo Rasel, kao veliko pojačanje, dovedeni su i Glen Robinson treći, kao i Alek Burs i Omari Spelman, koji je stigao u trejdu sa Atlantom za Džounsa.

Kevon Luni je potpisao novu saradnju, a sada je u klub, kao što je i najavljivano, stigao i novi centar, bivši košarkaš Sakramento Kingsa Vili Koli-Stajn.

On je sa "Ratnicima" dogovorio dvogodišnju saradnju tešku svega 4,4 miliona američkih dolara, a nakon prve sezone će moći da izabere da li ostaje sa klubom ili odlazi u "slobodne vode".

Uz nekoliko mladih igrača, poput Alena Smailagića, koji se odlično pokazuje tokom Letnje lige, ovako bi trebalo da izgleda roster Golden Stejta naredne sezone.

PG: Stef Kari, D'Anđelo Rasel, Džordan Pul
SG: Klej Tompson, Alek Burks, Džejkob Evans III
SF: Glen Robinson III,
Alfonso Mekini
PF: Drejmond Grin, Omari Selman, Erik Pašhol, Alen Smailagić
C: Vili Koli-Stajn, Kevon Luni

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke