Volden razočarao navijače - Ko će od stranaca ostati u Partizanu?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.06.2020.
21:57
Izvor: Sportske.net

Bilo je dosta kritika na račun Crvene zvezde mts i Partizana da imaju veliki broj stranaca ove sezone. Kako će biti sledeće?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

KK Partizan je ostao bez Korija Voldena.

Sjajni plejmejker će svoju karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi mts, na opšte iznenađenje ovdašnje javnosti.

Ko će od stranaca ostati u crno-belom dresu?

Brajan Angola je 100% siguran, a važeći ugovor imaju Markus Pejdž i Rašon Tomas do leta 2021. godine, kao i Vil Mozli do leta 2023. godine.

Pored Voldena, Partizan je ostao bez Redžija Redinga, Žanisa Pejnersa i Džejmsa Mekadua.

Dakle, jedini sigurni stranac za sledeću sezonu (ne računajući igrače iz zemalja bivše SFRJ) jeste Angola, po verovatnoći ga sledi Vil Mozli koji je skoro siguran za sledeću sezonu, dok Tomas i Pejdž mogu da odu u slučaju jake ponude, koja bi vrlo lako mogla da dođe, posebno za Pejdža.

baner 11

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Sunday, 28.06.2020
12:24

Dobar igrac ali nije kalibar da treba da placemo. Ako je otisao u Zvezdu,mislim da ce da stagnira, ne vidim da ce da bljesne u konkurenciji Eurolige.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 28.06.2020
01:04

Ni jedan Amerikanac koji je prvo igrao u Partizanu, a potom igrao u FMP-u nije se baš proslavio, najsvežiji primer je Gist. A nešto nisam ni bio zadovoljan Voldenom, nit je poenter, niti asistira, niti krade puno lopti, ne znam što su svi poludeli za njim. Iz njega je Trinkijeri izvlačio mnogo više nego što je realno, živi bili pa videli, ali ne očekujem neke bravure od njega sledeće sezone...

avatar
England
Saturday, 27.06.2020
22:55

Najbitnije je zadrzati Pejdza i Mozlija, Volden je nekako samo iskocio u utakmici protiv Virtusa, ostalo je sve bio neki prosjek. Redzi Reding je po meni igrac koga treba zadrzati.