Volden korektan na rastanku, koliko je novca ostalo Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.08.2020.
16:35
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Novi detalji.

Vanja Keser/ STARSPORT
Vanja Keser/ STARSPORT

Povezane vesti

U opširnom intervjuu na Partizanovoj klupskoj televiziji, prvi čovek kluba Ostoja Mijailović nije bežao ni od neprijatne teme, prelaska Korija Voldena u Crvenu zvezdu.

Svestan je, naravno, da su navijači ovaj transfer teško podneli, ali iz svega ovoga je izašlo nešto i pozitivno za Partizan, tačnije za Partizanovu kasu.

''Kori Volden, njegova agencija, na kraju ove sezone su pokazali želju da igrač ode iz kluba. Mi nismo znali tada gde želi da ide. Imao je klauzulu obeštećenja i tu se korektno poneo. Isplatio je to, a moram da kažem navijačima i da Volden nije uzeo ni osmu platu, odrekao se osme plate. Ja o tome do sada nisam govorio.

Kad je išao nismo znali u koji klub želi da ide. Odlazak Voldena, ako se uzme u obzir da smo naplatili obeštećenje, a on se odrekao osme, devete i desete plate, uz dolazak na Mekintajera na njegovu poziciju, u Partizanovoj kasi je ostalo oko 400.000 dolara. Iz iste agencije su oba igrača. Znam da navijače to emotivno pogađa, ali ljudi su profesionalci u sportu. Mi nemamo prava da se mešamo u te stvari'', objasnio je Mijailović.

On je takođe potvrdio i da Brajan Angola sigurno ostaje u Partizanu, demantujući tako višemesečne spekulacije na društvenim mrežama o njegovom navodnom odlasku.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
17:24

Da, nemamo pravo da se mesamo u to da budemo bolji od konkurencije...

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 11.08.2020
16:51

E hvala Bogu za Angolu, ubeđen sam da će biti jedan od najboljih u ovoj sezoni...