Vlasnik Sakramenta nezadovoljan, Divac na "tankom ledu", sve zbog Bogdana?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.02.2020.
19:51
Izvor: Sportske.net

Mediji iz SAD prenose da bi prvi čovek Kingsa na leto mogao da napravi velike promene.

Epa/Andrew Gombert
Epa/Andrew Gombert

Povezane vesti

Sakramento Kingsi su minule sezone bili jedno od najprijatnijih iznenađenja liga, borili su se za plej-of do poslednjeg trenutka, na kraju su sezonu završili kao deveti na Zapadu sa skorom 39-43, najboljim još od sezone 2005/06, kada su poslednji put igrali plej-of.

Ipak, ove sezone su se našli u problemu, tek u poslednjih mesec dana su popravili utisak, ali pred Ol-star pauzu su tek 12. na tabeli zapadne konferencije sa 21 pobedom i 32 poraza.

"Kasne" šest pobeda za osmoplasiranim Memfisom, još uvek imaju šanse da se izbore za doigravanje, ako nastave sa dobrim partijama, vezali su tri pobede pred duel sa liderom lige po broju pobeda Milvokijem, protiv kojeg jednostavno nisu imali šansi.

Američki mediji ističu da je najveći problem ekipe to što uglavnom izvuku deblji kraj u neizvesnim mečevima, u čak osam navrata su izgubili sa tri ili manje poena razlike, što ih stavlja u najgoru poziciju u ligi prema pomenutom parametru.

Zbog svega je vlasnik franšize Vivek Ranadiv navodno sve nervozniji i počinje da razmišlja o korenitim promenama, navode izvori bliski klubu.

On najveće zamerke ima na rad trenera Luka Voltona, posebno jer je u poslednje vreme u startnu petorku umesto Badija Hilda stavio Bogdana Bogdanovića, pa se veruje da bi košarkaš sa Bahama zbog promene uloge mogao na leto da zatraži trejd.

Baner

Veruje se da neće do kraja sezone ipak menjati stvari iz korena, ali ukoliko Kingsima izmakne plej-of, što u ovom trenutku deluje kao realnija opcija, na leto bi bez posla mogli da ostanu i trener Luk Volton, ali i generalni menadžer Vlade Divac, samim tim i njegov asistent Peđa Stojaković.

Kingsi su pod velikim pritiskom, videćemo da li ova relativno mlada ekipa može da se podigne u nastavku sezone i napravi podvig plasmanom među osam najboljih na Zapadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Thursday, 13.02.2020
20:09

Pa sa hildom u startnih 5 su gubili konstantno

avatar
Mani2
Wednesday, 12.02.2020
23:37

Kakva je ovo faca.Da ne bude jail bird.

avatar
Čeki
Wednesday, 12.02.2020
23:36

Divac jednostavno nije dobar poslovan covek, nema osecaja za takve stvari, a generalno te rukovodece funkcije mu ne idu. On je oterao prethodnog trenera Dzorgera, Jegera kako se vec zvao, a covek je imao lepe rezultate i mislim da bi ove sezone sa njim bilo jos bolje jer je ekipa naviknuta na njega. Ali ne, Divac naprasno odlucuje da angazuje Voltona i utisak je da Kingsi, sve u svemu, igraju losije i s mnogo vise oscilacija nego prethodne sezone.

avatar
noxovac993
Wednesday, 12.02.2020
21:21

Bogdan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Hild silovatelj lopte

avatar
Momčilo-PN
Wednesday, 12.02.2020
21:11

Divac institucija!