Vilijams uporedio današnju Zvezdu i onu u kojoj je on blistao pre par godina

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.03.2017.
10:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sjajni plejmejker je svojevremeno i zazivao divljenje igrama u Zvezdinom dresu, kada su njegove asistencije dovodile ''do ludila'' protivničke igrače. Sada je na suprotnoj strani u polufinalu plej-ofa, ali i dalje ne uspeva da ozbiljnije uzdrma svoj bivši

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/MO

Povezane vesti

Kao što znate, Budućnost je u prvoj utakmici polufinalne serije ubedljivo poražena u Beogradu od Crvene zvezde mts sa 82:67, a posle ovog dvoboja, Markus Vilijams ima samo reči hvale za ekipu Dejana Radonjića.

Jednostavno, još uvek nije pronašao nijednu slabu tačku u ekipi Dejana Radonjića.

''Zvezda je odličan tim koji surovo kažnjava svaku vašu grešku. Imaju izbalansiranu ekipu sa po dva sjajna igrača na svakoj poziciji. Fenomenalni su i u odbrani, odlično su utrenirani. Nemaju slabosti, ali moramo da pokušamo da pronađemo nešto u čemu nisu toliko jaki'', izjavio je Vilijams, a prenose ''Novosti''.

U prošloj utakmici Zvezda nije mogla da računa na Stefana Jovića, ali Vilijams smatra da se njegovo odsustvo nije mnogo osetilo, jer su Dženkins i Volters odlično obavili posao u organizaciji igre.

Ova polufinalna serija je ujedno i prilika da Amerikanac uporedi sadašnji tim Zvezde sa onim od pre par sezona, kada je bio jedan od najboljih igrača tadašnje ekipe crveno-belih.

I nema dilemu po tom pitanju, današnja Zvezda je još više napredovala.

''Mislim da je sada znatno zreliji i iskusniji. Imaju Mitrovića, Dangubića, Jovića, momke koji su imali 21-22 godine kada sam bio tu. Sada su bolji, napredovali su mnogo, znaju gde treba da budu sada i šta treba da rade, ne greše toliko.

Ranije su se tražili protiv jačih ekipa, a sada su oni ti koji su jaki. Mi smo imali igrače poput Marjanovića i Kalinića, a Bobi je tada bio najbolji u Evropi. Mislim da je najveća razlika u iskustvu'',
objašnjava Vilijams.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Tuesday, 21.03.2017
12:30

Dobar je brat Rastafarijanac lopte mu idu ko raketa ali je u odbrani hendikep.