Vilijams-Gos dobio šta je tražio, poznata i Partizanova računica

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.07.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net

Plejmejker KK Partizan NIS Najdžel Vilijams-Gos nalazi se blizu konačnog dogovora sa Olimpijakosom. Poznato je i koliko će profitirati crno-beli.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS uskoro će skinuti sa platnog spiska plejmejkera Najdžela Vilijamsa-Gosa koji se posle sjajne sezone u klubu iz Humske nalazi pred transferom u Olimpijakos.

Amerikanac je nakon debitantske sezone u dresu Partizana došao u poziciju da pregovara sa trostrukim šampionom Evrope, a izgleda da će mu i svi uslovi biti ispunjeni.

Specijalizovani portal "Eurohoops" preneo je ovoga jutra da su pregovori vođeni u utorak popodne i uveče, a da će biti nastavljeni i danas kako bi se dogovorile poslednje odredbe ugovora koji je Olimpijakos pripremio za bivšeg člana Gonzage.

Vilijams-Gos je tražio ugovor na 2+1 sezonu što je uslov koji je Olimpijakos prihvatio. Na red dolaze detalji vezani za primanja odličnog plejmejkera posle čega bi transfer trebalo da bude ozvaničen.

Ono što je u čitavoj priči najvažnije za Partizan, to je podatak da Vilijams-Gos ima važeći ugovor i da će Olimpijakos na ime obeštećenja platiti 100.000 evra beogradskim crno-belima.

Olimpijakos je ovoga leta angažovao Dejvida Blata koji je odmah zasukao rukave i krenuo sa sklapanjem tima za velike domete.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Wednesday, 04.07.2018
17:36

WOW! Sta ce sada da se desi? Po recima vecine narikaca njega je doveo Zeljko a placao ga Fener da bi se razigrao i presao kod njih. Kako sad? Hoce li Fener da tuzi nekoga za novac koji je bacio? Ili ce da uzme tih 100k obestecenja samo? Bas zanimljivo.