Vesterman časti ako Žalgiris pobedi Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.12.2016.
10:10
Izvor: Sportske.net

Dan uoči gostovanja Crvenoj zvezdi mts u hali ''Aleksandar Nikolić'', košarkaši Žalgirisa pokušavaju da se međusobo ohrabre i šaljivim doskočicama.

Screenshot/YouTube/BC Zalgiris Kaunas
Screenshot/YouTube/BC Zalgiris Kaunas

Povezane vesti

Novi evroligaški spektakl u Beogradu očekuje nas u petak od 19 časova, kada je srpski šampion dočekati ekipu Žalgirisa.

Biće ovo jedna od ključnih utakmica za Crvenu zvezdu mts u trci za mesto koje vodi u Top 8, pogotovo što crveno-bele do kraja godine očekuje serija teških mečeva, sa najvećim favoritima u Evroligi.

Jedan od glavnih aduta gostiju biće i bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman, koji od ove sezone nastupa za Žalgiris i za sada je ostavio odličan utisak.

Naravno, od od svojih saigrača najbolje poznaje atmosferu u hali, a možda ima i najveći motiv među njima, s obzirom na nekadašnji rivalitet sa Zvezdom.

Na tu temu govorio je i centar Žalgirisa Augusto Lima, koji je u razgovoru za klupsku televiziju rekao i kako bi Leo Vesterman trebalo da ''časti'' ako Žalgiris pobedi u Beogradu.

''Atmosfera u Srbiji je izuzetno naelektrisana. Igrao sam u Beogradu već ranije i to protiv Partizana. Timovi iz Beograda su ozbiljno ratoborni i znam da nas tamo očekuje jako teška utakmica, protiv ekipe sa kvalitetnim igračima.

Ali, svi ćemo boriti za pobedu svim silama, a nadam se da će Leo biti silno motivisan, kao i svi ostali. Dogovorili smo se sa Vestermanom da nas časti večerom ako pobedimo u Beogradu. Naravno, sve je to šala među nama, nebitno je protiv koga igramo, važno je samo da pobedimo'',
zaključio je Lima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Thursday, 01.12.2016
15:12

Lako mu je da obecava kad zna da pare ostaju u tamnini:D

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 01.12.2016
11:55

Можда неком другом приликом...