Vestbruk ide na jug?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.07.2019.
09:33
Izvor: Sportske.net

Veliko je pitanje šta Oklahoma koja ulazi u tranziciju i želi da se oslobodi najboljeg igrača može da dobije?

Beta/AP Photo/Michael Perez
Beta/AP Photo/Michael Perez

Povezane vesti

Izgleda da se stvari pomeraju kada je Rasel Vestbruk u pitanju. Naime, prema informacijama Adrijana Vojnarovskog, Majami razmišlja o tome šta bi mogao da ponudi Oklahomi.

Nemaju mnogo pikova na raspolaganju, međutim, sa druge strane Pat Rajli veruje da postoji šansa da dobije Vestbruka i upari ga sa Batlerom. To bi stvorilo novu ravnotežu snaga na Istoku, sa druge strane Tander želi da krene što pre u rekonstrukciju u koju se 31-godišnji Vestbruk ne uklapa.

Naime, on ne želi da gubi vreme, zbog toga nije ni razmatrao ponudu, to jest interesovanje Čikaga jer se radi o franšizi koja je u procesu stvaranja ekipe.

U Majamiju bi Rasa sačekao Džimi Batler, najveći ulov hita ovog leta, stigao je i Mejers Leonard iz Portlanda, kao deo sporazuma oko Vajtsajda, tu su još Dragić, Vejters, Vinslou, čini se da bi sa Vestbrukom tim bio mogao da napravi nešto više na Istoku, ali daleko od borbe za prsten. Sve u svemu, iako Vestbruk verovatno hoće u Majami, najviše zavisi od onoga što može da izvuče Oklahoma...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke