Veseli nokautiran u Atini!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.12.2016.
22:49
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Partizana Jan Veseli doživeo je u petak klasičan nokaut nakon što ga je prvotimac Pantinaikosa Kris Singlton "pogodio" laktom u bradu.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea poraženi su u petak na gostovanju Panatinaikosu, a duel u "OAKA Areni" po lošem će pamtiti reprezentativac Češke Jan Veseli.

Centar Fenerbahčea doživeo je klasičan nokaut u trećoj četvrtini duela u Atini pošto ga je Kris Singlton nehotice udario laktom u predelu vrata i brade.

Na usporenom snimku vidi se kako je Singlton napravio trzaj rukom baš u trenutku kada se glava Jana Veselog našla u predelu lakta posle čega je usledio bolan jauk košarkaša Fenerbahčea.

Nakon primljenog udarca Jan Veseli je morao na klupu a do kraja utakmice nije uspeo da se vrati u ritam pa je zbog nekoliko grešaka Željko Obradović odlučio da ga povuče sa terena i smanji mu minutažu.

Veseli je utakmicu završio sa 8 poena, 4 skoka i 2 asistencije, a udarac koji je dobio u trećem periodu nesumnjivo je uticao na njegov učinak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovo B.
Saturday, 17.12.2016
11:59

namerno sto posto, bryo se oporavi vjeseli

avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 17.12.2016
09:39

Po snimku mi deluje kao namerno,ali bili su u istom timu,a i ko ih ....nVise me nervira ovaj velavi sudija koji je bio ispod kosa,gleda i cuti,a faul je svirao sudija sa strane,blize centru?!

avatar
MAN RED
Saturday, 17.12.2016
02:11

Antić se uhvatio za bradu kao da je on dobio udarac :D

avatar
Čeki
Saturday, 17.12.2016
00:51

Meni ovo vise deluje kao namerno a ne nehotice. Plus jos vise sumnjam zato sto je toliko pomerio lakat.