Veliki remont u Cedeviti, otkaz dvojici stranaca, stiže dobro poznato ime!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.10.2018.
19:12
Izvor: Sportske.net

Očajan start sezone naterao je čelnike zagrebačkog kluba na radikalne poteze.

BETAPHOTO/HINA/Tomislav PAVLEK/DS
BETAPHOTO/HINA/Tomislav PAVLEK/DS

Povezane vesti

Posle četiri odigrana kola, Cedevita u ABA ligi ima samo jednu pobedi i čak tri poraza, a najnovijim od Cibone izgleda da je ''kap prelila čašu''.

Ekipa koja je pred početak sezone važila za jednog od glavnih favorita za titulu ove sezone, već sada će pretrpeti značajne promene.

Prema saznanjima ''Sportanda'', ceh za loš početak sezone platiće dvojica stranaca - Eldžin Kuk i Džoš Madžet koji se nalaze na izlaznim vratima. Kuk je od početka sezone u ABA ligi ostvario učinak od 10 poena po utakmici, a u Evrokupu šest u proseku. Madžet je imao lošiji učinak - sedam poena prosečno u ABA ligi, a samo jedan u Evrokupu.

Istovremeno, Zagrepčani su u završnim pregovorima oko angažovanja novog pojačanja, a to će biti dobro poznato ime u regionu - Džejkob Pulen!

Amerilčki plejmejker ima 28 godina, a dres Cedevite je već nosio u sezoni 2015/16, kada je bio i najbolji igrač ove ekipe.

Narednu sezonu je proveo u Himkiju, posle čega se nakratko preselio u NBA ligu, u redove Filadelfije, a ove godine je imao još dve kraće epizode - u Iranu, pa u Turskoj, gde je bio član Afjon Beledijea.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 22.10.2018
19:23

Sipaj samo novce ali na kraju bice dzabe sve. Skupa je igracka ova Cedevita. Nece ni u partizan moci da se sipa ovako doveka, videcemo posle ko ce im biti kriv.

avatar
paok
Tuesday, 23.10.2018
12:19

Sta tebe briga, trose svoje a ne tvoje pare