Veliki podstrek za Vasu - Micića u Beogradu sačekala vest o laskavom priznanju!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.12.2018.
13:58
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac priključio se reprezentaciji pred duel sa Grčkom, a nekoliko sati pred utakmicu saznao je da mu je Evroliga dodelila laskavo priznanje.

Epa/Elvira Urquijo A.
Epa/Elvira Urquijo A.

Povezane vesti

Košarkaš Anadolu Efesa Vasilije Micić pronašao je formu na startu nove sezone i već tokom novembra pokazao koliko koristan može da bude za tim Ergina Atamana.

Srbin je bio najzaslužniji za seriju od pet uzastopnih pobeda koju je Efes napravio u novembru, a brojke samo potvrđuju koliko je dobro igrao.

Tokom šest novembarskih utakmica Vasa je zabeležio 35 asistencija, a ukupan indeks korisnosti iznosio je 107, što je peti najbolji učinak računajući poslednjih šest evroligaških kola.

Evroliga je ipak uzela u obzir i neke druge parametre, tako da je srpski košarkaš danas proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) meseca novembra!

Vasilije Micić je u novembru beležio prosek od 13,3 poena, 6 asistencija i 18 indeksiranih poena, što mu je na kraju donelo zvanje najkorisnijeg igrača Evrolige za minuli mesec.

Plejmejker Efesa večeras će biti u rosteru reprezentacije Srbije za duel sa Grčkom, pa se nadamo da će i ove lepe vesti koje je dobio tokom dana predstavljati dodatni podstrek za Vasu u veoma važnoj utakmici za "Orlove".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke