Veliki peh za LeBrona i Kavse pred majstoricu!

Autor: Beta Beta
subota 26.05.2018.
21:17
Izvor: Beta

Pred "Kraljem" nemoguća misija.

Beta/AP Photo/Ron Schwane
Beta/AP Photo/Ron Schwane

Povezane vesti

Košarkaš Klivlenda Kevin Lav propustiće sedmu utakmicu finala plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi protiv Bostona, zbog mogućeg potresa mozga zadobijenog u šestoj utakmici.

Klivlend je danas saopštio da je Lav, koji se sudario sa protivnčkim igračem Džejsonom Tejtumom u prvom poluvremenu šeste utakmice, uoči puta u Boston imao simptome potresa mozga.

Lav je iz predostrožnosti ostao na klupi celo drugo poluvreme šestog meča, u kome je njegov saigrač Lebron Džejms postigao 46 poena i izborio sedmu utakmicu.

Sedmi meč na programu je u noći između nedelje i ponedeljka, podsetimo i da Boston u dosadašnjem toku doigravanja nije doživeo poraz u svojoj dvorani, "TD Gardenu".


 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Saturday, 26.05.2018
23:13

Navijam za finale Boston Houston i titulu Bostona. GSW je najufuraniji i najodvratniji tim svih vremena, a James neka nabija svoju statistiku jer jedino tako moze sa GOAT Jordanom dolaziti u raspravu oko najvećeg.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 26.05.2018
21:43

To moze da im bude pojacanje jer igra lose. U odbrani je ocajan a ni u napadu nije na svom nivou. Grin treba da ima vise minuta jer uvek odigra dobro kad dobije sansu.