Veličković: "Zvezda zaslužila plasman u TOP 8"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.04.2016.
21:10
Izvor: Sportske.net

Povratnik u redove KK Partizan NIS Novica Veličković otkrio je šta misli o Zvezdinim igrama u Evroligi i prokomentarisao šanse crno-belih u borbi za titulu prvaka Srbije.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS nedavno je angažovao veliko pojačanje koje će ekipi moći da pomogne tek u borbi za titulu pošto crno-beli nisu uspeli da se izbore za mesto u plej-ofu ABA lige.

Novica Veličković za sada marljivo trenira sa ekipom i priprema se za igranje u Superligi koja počinje za mesec dana!

"Jako je teško igračima održati koncentraciju bez mečeva. Kao da se spremate za novu sezonu. Motivisani su, rade dobro i trude se na treninzima i ja jedva čekam da krenu utakmice" kazao je Veličković gostujući u emisiji "U Obruču" koja se emituje na TV Arena Sport.

Krilni centar koji je u prethodnom periodu branio boje Trabzona nije želeo da pojedinačno analizira svoje nove saigrače već je istkao da kod igrača Partizana vidi želju koja je osnov za pravljenje dobrih rezultata.

"Za Superligu ne treba obećavati ništa. Naša liga će biti kvalitetna, uz Megu i Crvenu zvezdu biće dosta dobrih utakmica. Bitno nam je da osvojimo prvo mesto u grupi Superlige. Sa Megom smo u grupi, a tri puta je Partizan gubio od njih. Ovo je novo takmičenje i sve se briše do sada" objasnio je Veličković.

Povratnik u redove Partizana dodao je da ne treba obećavati ništa pred početak šampionata, ali je istakao da će ekipa ginuti na terenu.

Prilikom gostovanja u pomenutoj emisiji Novica Veličković je prokomentarisao učinak Crvene zvezde Telekom u Evroligi i činjenicu da su se crveno-beli domogli plasmana u četvrtfinale.

"Njihovi rezultati govore o kakvoj se sezoni radi. Ulazak u TOP 8 nije lak. Imaju sezonu sa dosta uspeha. Pratim Evroligu, dobili su neke velike timove, tako da je zaslužen ulazak u TOP 8" zaključio je Veličković.

Košarkaši Partizana nastavljaju sa treninzima i odigravanjem kontrolnih utakmica sve do 7. maja kada će početi borba za titulu prvaka Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Tuesday, 05.04.2016
07:38

Bez mrznje jeste jer to su igraci koji su prošli kroz instituciju i imaju stila. Al ne znam da li je i novica mozda otišao do hale u zelezniku, da pogleda neku tekmu, pa ce mozda covke da proglasi da je samim tim prosao njegovu il kako vi sad kazete vasu skolu.....realno naravno nije da idu dalje jer su bazirani na lazi i prevari drzave i obican su plagijat kratkorocni

avatar
djerambeograd
Monday, 04.04.2016
21:57

Realno i bez mržnje.