Veličković: ''Prevelika razlika''

Autor: Darko Mitrović
subota 26.10.2019.
22:57
Izvor: Sportske.net, BCPartizan TV

Pohvalio je rivala posle meča.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je pretrpeo večeras i drugi poraz od početka sezone. Oba je doživeo u ABA ligi, oba na gostovanjima u Sloveniji (Primorska i Cedevita Olimpija).

Veoma loša igra crno-belih i brojne greške u poslednjoj četvrtini omogućili su Ljubljančanima da na kraju dođu i do ubedljive pobede (85:69).

Akcenat na poslednju četvrtinu je posle meča stavio i kapiten Partizana Novica Veličković.

''Mislim da je razlika na kraju prevelika, s obzirom da smo u tri četvrtine bili u egalu. Imali smo neke nalete, ali nedovoljno da bi se oni pobedilina njihovom terenu. Imaju veoma dobar roster, dobar tim.

Moramo da se okrenemo dalje, u ABA ligi nijedno gostovanje nije lagano. Moramo da odigramo bolje nego što obično radimo da bismo ostvarivali pobede.

Oni imaju iskusan tim, dosta igrača u rotaciji, biće njih teško dobijati ovde'', zaključio je Veličković u izjavi za ''BC Partizan TV''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
papirnica
Sunday, 27.10.2019
07:55

Uz svo poštovanje Veličkoviču neka pogleda zadnju utakmicu Olimpije od koga je izgubila i kako je igrala ona se skoncentrirala na aba ligu i to je to partizan sasvim drugačije igra evrokup i nadaju se igrači boljoj prodaji u nekom boljem klubu isto i u fudbalu.