Veličković: "Ne smemo da zaboravimo čiji dres nosimo"

Autor: Beta Beta
petak 17.11.2017.
11:33
Izvor: Beta

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je danas da njegovi saigrači i on u predstojećoj utakmici protiv Olimpije ne smeju da zaborave čiji dres nose i istakao da treba da se bore za svaku loptu kao da im od nje život zavisi.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

"Očekuje nas poslednji meč pred reprezentativnu pauzu i od njegovog ishoda mnogo zavisi u kakvom ćemo raspoloženju provesti naredne dve nedelje. Svi mi koji sutra izadjemo na teren, ne smemo ni jedne sekunde da zaboravimo čiji dres nosimo i za koliko vernih navijača se borimo", rekao je Veličković za sajt kluba.

Košarkaši Partizana dočekaće sutra slovenačku Olimpiju u utakmici devetog kola ABA lige.  

"Od mene kao najstarijeg, pa do Pecarskog koji je najmladji, svi treba da znamo da ne postoji 'lako ćemo', i da za svaku loptu moramo da grizemo kao da nam od nje život zavisi. Ako pokažemo borbenost koja mora da bude zaštitni znak igrača Partizana, znamo da će i publika da nas nosi do pobede", rekao je Veličković.

Crno-beli posle osam odigranih kola u regionalnom takmičenju ima pet pobeda i tri poraza, dok Olimpija ima skor 3/5.

"Sutrašnja utakmica je veoma važna za nas da se malo psihološki dignemo. Očekujem da zategnemo odbranu i da budemo mnogo bolji. Veoma je važno da pred ovu pauzu presečemo dobrom igrom, dobrom odbranom i dobrim kontranapadima", rekao je trener Partizana Miroslav Nikolić.

Utakmica izmedju Partizana i Olimpije igra se sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke