Vaše visočanstvo, izvolite u finale!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.05.2015.
08:38
Izvor: Sportske.net

"Kralj" je počistio Atlantu, pred njim je ultimativni cilj, da svojoj državi donese titulu!

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Pre četiri godina otišao je na jug, za njega se nije promenilo ništa, nastavio je da se bori za prsten, dok su Kavsi tavorili.

Sada se Lebron vratio, kaže da veruje da je imao nezavršena posla kod kuće. Taj posao je prsten, Klivlend je u velikom finalu, za Lebrona to je peto u nizu.

Ubacio je 23, vratio se Kajri Irving posle dve utakmice, pa su Kavsi počistili Houkse i čekaju rasplet u duelu Voriorsa i Roketsa.

Klivlend čeka titulu od 1964. To je više od pola veka mizerije, ako Džejms bude uspeo da ostvari sportski san čitavog Ohaja, ući će u istoriju, jer nije da mnogi nisu pokušavali.

On je u ovoj seriji protiv Atlante gotovo stigao do tripl-dabla u proseku, u velikoj formi ulazi u finale, koje počinje 4. juna.

Hawks Cavaliers Basketball

Što se Atlante tiče najbolju košarku igrala je u regularnoj sezoni, porušila mnoge rekorde, ali nakon što je policija slomila nogu Sefološi, povređivali su se Horford i Kerol, Kajl Korver je završio sezonu posle drugog meča. I da su bili zdravi, teško da bi parirali neverovatno Džejmsu, kome nije potreban Lov, a nije ni prethodna dva meča računao na pomoć Irvinga.

Sinoć nije bilo tesno kao u trećem meču, Kavsi su imali prednost od 17 poena na poluvremenu, u poslednjoj četvrtini igrali sa rezervama.

Inače, Džejms je sada 8:0 protiv Atlante u dve serije u plej ofu. "Kralj" nije jedini igrač Klivlenda koji će igrati peto finale. Džejms Džons koji je sa Lebronom stigao sa Floride takođe će se peti put boriti za prsten.

Klivlend - Atlanta 118:88 (4:0)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Mihajlovic
Wednesday, 27.05.2015
14:50

Nikad slabiji istok! Kad ovako slab Klivlend ovako lako dogura do velikog finala. Na zapadu bi im polufinale bilo maksimum bez Lava i sa rovitim Kajrijem. A i sa njima u timu ko zna sta bi bilo. Mislim da ce Woriorsi da ih pociste u finalu sa 4:1 4:2 i da ce Stef da unisti Kajrija..

avatar
Boris Stjepic
Wednesday, 27.05.2015
20:21

Nezz zasto ali nekako mi se cini da Woriorsi nece tako lako izaci sa ovim klivlendom na kraj, nekako su mi bolje bez Lova, suteri su im u uzlaznoj formi, definitivno je Golden State trenutno kvalitetnija ekipa i imaju dosta jacu klupu, ali ovamo igra tata James, sa nikad vecim motivom. Iako sam navijac Jamesa mislim da Woriorsi dobiti 4-2 ali uz dosta borbe....

avatar
Samo domace
Wednesday, 27.05.2015
12:18

Idemo sad titula!!

avatar
DjovaneElber
Wednesday, 27.05.2015
10:14

LeBron vs Kari kakav duel u finalu, mislim da ce LeBron biti uspesniji

avatar
noname
Wednesday, 27.05.2015
15:14

LeBron hoce, ali Kavalirsi nece !

avatar
Nemanja K Xavi
Thursday, 28.05.2015
11:41

noname, stavi 100evra da ce golden state da osvoji, ako si ubedjen, ne moras da ipsravljas coveka, ima pravo na misljenje