Vasa Micić progovorio o transferu, ovo je njegova želja!

Autor: Darko Mitrović
petak 03.05.2019.
12:25
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Srpski plejmejker igra odličnu sezonu, hoće li menjati klub (i kontinent) na leto?

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Turski Efes je pre dva dana izborio plasman na F4 Evrolige, posle pobede nad barselonom u majstorici četvrtfinala, a veliku ulogu u ovakvom epilogu odigrao je i naš reprezentativni plejmejker Vasilije Micić.

On je samo potvrdio kvalitet koji pokazuje čitave sezone u ekipi iz Istanbula, pa kako se sezona bliži kraju, sve su češće spekulacije da bi na leto mogao da promeni sredinu zbog sve većeg interesovanja za njega.

Čak se pominje i opcija odlaska u NBA ligu, ali u intervjuu za današnji ''Žurnal'', Micić uverava da je još rano za Ameriku.

''Što se tiče NBA lige, do mene još ništa konkretno nije stiglo, mislim da još nisam spreman i da treba još godinu dana da provedem u Evropi.

Možda i grešim, ali treba mi još jedna godina na Starom kontinentu. Da probam da ponovim sve, u smislu stila igre i slobode koja mi je najvažnija. Želim da budem u sredini u kojoj se dobro osećam i u kojoj imam sve da pokažem ono što mogu'', istakao je Micić.

Imajući u vidu njegov stav, šanse nekoliko evroligaških klubova da ga angažuju postaju znatno veće, a za sada se najviše priča o interesovanju madridskog Reala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke