Vasa Micić na raskrsnici - Bajern ga otpisao, šta će učiniti Zvezda?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.07.2016.
14:15
Izvor: Sportske.net

Jedna dilema je rešena, ostalo je da se reši i druga. Zvezda je na potezu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Srpski plejmejker Vasilije Micić je prošlu sezonu započeo u minhenskom Bajernu, a završio u Zvezdi, u čijem je dresu kao pozajmljen igrač odigrao drugi deo sezone.

Po okončanju sezone je postojala dilema da li će Bavarci oldlučiti da ga ponovo vrate u svoje redove, ali danas je postao poznat epilog te priče.

Prema najnovijim informacijama, u Bajernu su odlučili da raskinu ugovor sa povremenim srpskim reprezentativcem koji nije uspeo da se nametne u njihovom klubu i koji, očigledno, ni igrama u Zvezdinom dresu nije uspeo da ih uveri da bi trebalo da donesu drugačiju odluku.

Prema tome, sada su na potezu čelnici Crvene zvezde koji bi, u saradnji sa trenerom Dejanom Radonjićem, narednih dana trebalo da donesu konačnu odluku da li će Micića zadržati u svojim redovima i naredne sezone.

Podsetimo, Micić je sa Zvezdom osvojio duplu krunu prošle sezone (titule u Jadranskoj ligi i domaćoj Superligi), a u Evroligi stigao do Top 8 faze takmičenja.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Monday, 25.07.2016
15:49

Ovakav epilog je potpuno očekivan s obzirom kako je Micić odigrao prošlu sezonu u Zvezdi. Pre svega, besmislen je bio uopšte njegov dolazak jer je Zvezda bolja od Bajerna i dovodi igrača koji nije uopšte igrao u lošijoj ekipi. Drugo, Micić je uzimao minutažu Rebiću koji je na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina, a potom i protiv Reala i upravo Bajerna pokazao da i te kako ima kvalitet. Dakle, Zvezdi pored Jovića i Rebića ne treba Micić.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 25.07.2016
15:25

Za njega bi najpametnije bilo da se vrati u Megu.

avatar
3x3
Monday, 25.07.2016
14:58

Ne, ne i ne, a moze i Mitrovica da povede sa sobom slobodno.

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 25.07.2016
15:35

Taman da dovedemo jaku 4. plus Borisa Simanic i bili bi jaki ko zemlja u reketu.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 26.07.2016
13:14

Ma daa , gledao sam Borisu u juniorima , covek dominantan , lomi , zakucava , daje trojke , ma svee. I u seniorima je igrao malo i uopste se nije plasio da preuzme loptu (za razliku od Rebica koji je samo prevede i doda najblizem do sebe) cak je i delio rampe u onom porazu od Reala na pocetku sezone.

avatar
3x3
Tuesday, 26.07.2016
00:21

Kako bih to voleo.