"Varvari" otkrili plan za sabotažu Zvezdinih igrača!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.04.2019.
23:53
Izvor: Sportske.net

Najvatrenije pristalice Budućnosti oglasile su se pred četvrti meč finalne serije plej-ofa i uputile nekoliko apela podgoričkoj publici.

ABA liga/Buducnost Voli
ABA liga/Buducnost Voli

Povezane vesti

Manje od 24 sata pre početka četvrte utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde oglasile su se najvatrenije pristalice crnogorskog kluba.

"Varvari" su putem društvenih mreža uputili nekoliko apela koji se tiču ponašanja na sutrašnjoj utakmici.

"Braćo, poslednji smo put ove sezone u Morači Verujemo da ste svi vi koji ovo čitate bili u kopu sa nama sinoć i videli kakav pritisak i kakvu tenziju možemo napraviti. Videli ste kako možemo 'pogurati' naš tim i kad mu ne ide", piše u saopštenju "Varvara".

Treća utakmica završena je pobedom Budućnosti, ali je oko terena viđeno mnogo incidentnih situacija koje ne bi smele da se dešavaju u sportskim halama.

"Pre svega, apelujemo na sve naše članove a pogotovo na ostalu publiku u sali da ne ubacuju tvrde predmete u teren. Naša tribina nije deo toga, niti želi biti niti smatra to činom kojim se treba ponositi. Nije viteški niti hrabro bacati iz mase upaljače i povrediti nekog protivničkog igrača a vrlo moguće i svog", dodaje se u poruci "Varvara".

"Grlo i dlanovi su jedino što treba koristiti kako bi pogurali svoje a sabotirali protivničke igrače", poručuju najvatrenije pristalice Budućnosti.

"Varvari" su se osvrnuli i na pisanje medija i rivalitet sa Zvezdom.

"Takođe, apelujemo na celokupnu javnost da ne naseda na medijske (domaće i srpske) 'patke' i provokacije. Ne dozvolimo da nam uništavaju dugogodišnji rivalitet i 'sportsku mržnju' stavljajući ih u mnogo širi, opasniji kontekst", poruka je "Varvara".

Najvatreniji navijači podgoričkog kluba tvrde da ekipa Jasmina Repeše zaslužuje peti meč i šansu da se bori do kraja za odbranu titule.

"Pokažimo svima da ne nasedamo na jeftinu propagandu i da su svi navijači u Morači tu samo zbog Budućnosti, bez obzira na nacionalnu, versku ili političku pripadnost. Nas fokus je podgorička Budućnost, a naša želja još jedna titula! Zaslužujemo 5. utakmicu. Zaslužujemo da se borimo do kraja", dodaje se u saopštenju navijača Budućnosti.

Na kraju, tu je i poziv da se u halu dođe na vreme i da se fer i sportski bodri Budućnost.

"Zato u petak SVI sat vremena pre početka meča. Pomognimo igračima da uz našu podršku odigraju na pravom nivou. Verujemo da ćemo biti pravi kad je najpotrebnije! Varvari su braća!", piše na kraju saopštenja "Varvara".

Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde igra se u petak od 19 sati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Friday, 19.04.2019
10:16

Sasvim korektno i u duhu sporta i rivaliteta saopštenje, bez dizanja tenzija..

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 19.04.2019
09:33

Да ли заслужујете пету утакмицу, видећемо вечерас...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 19.04.2019
13:15

Videli smo da vi niste zaslužili ni 3. u polufinalu protiv Partizana. Nemate vi šta više da gledate, ukrali ste još jedno finale.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 20.04.2019
10:19

Ви сте у полуфиналу ОДУВАНИ, тако да вас нико ништа не пита...

avatar
MilošPB
Friday, 19.04.2019
09:25

Vrh! Propaganda su snimci gadosti!?!