Vanredno u Partizanu, šta će danas biti saopšteno?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.11.2017.
14:26
Izvor: Sportske.net

Navijači crno-belih nestrpljivo iščekuju obraćanje predsednika kluba.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Da li će današnji dan biti prekretnica za crno-bele kada je u pitanju nastavak tekuće sezone?

Pristalice Partizana danima i nedeljama već najavljuju dolazak Radeta Zagorca u Partizan, pa oni najoptimističniji veruju da je povod današnje vanredne konferencije za medije upravo taj transfer.

Ipak, ako se osvrnemo na ono što se sinoć dešavalo u hali ''Aleksandar Nikolić'', ali i posle meča između Partizana i Albe, utisak je da će neke druge teme biti na dnevnom redu od 16:30h, kada bi novinarima trebalo da se obrati prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

Podsetimo, tokom meča koji je Partizan izgubio sa ubedljivih 96:80, deo navijača pokazao je veliko nezadovoljstvo igrom crno-belih, a s tim u vezi tražio se i odlazak trenera Miroslava Nikolića.

Tokom noći, ali i jutros, svoje nezadovoljstvo mnogim stvarima iskazivao je i novi centar Partizana Samardo Samjuels. Opširnije o tome u prilogu, a verujemo da će predsednik Partizana danas izneti stav uprave kluba o ovim najnovijm dešavanjima.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Wednesday, 15.11.2017
18:20

puna podrska za mutu

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 15.11.2017
16:24

Ovde se ocigledno nesto lose desava, imam neki utisak da Muta nema bas neku harmoniju sa igracima, ocemu se radi, to ne znam, ali nekako sve mi se cini da ima nervoze i nepostovanja.Za vreme utakmice, Velickovic vodi loptu koja za malo ne ide u aut, i on staje ispred Mute koji mu nesto prigovara, a ovaj zastao par sekundi i kao preti pogledom. E dovraga, jos u jutru Samjuels poceo neke gluposti, ja sam siguran da nije dobio platu ali sam isto siguran da ce da dobije sa zakasnjenjem, sta je tu je, i nije ova novina, svi tako posluju, I Cedevita, i Zvezda, i Buducnost...itd. Ali to ne daje zapravo ovom kosarkasu uz duzno postovanje da javno polemise, jer ipak Partizan je veliko ime kosarke, i za isti su igrali mnogo veci igraci nego Samjuels, pa zato imam utisak da ce ovo bas imati negativan efekat na celu situaciju u klubu a bas sam se ponadao da nesto to ide u boljem smeru. Sto se tice Zagorca, nije bitno sad ko je u pravu a ko nije (Muta ili Zagorac) ali Partizanu sad bas i ne treb mnogo Zagorac, pa nek i on malo popusti ako mu je vec stvarno stalo da igra za Partizan. Ja sam Zvezdas ali od onih 80' koji navijao za Partizan kad su igrali evropske utakmice, a naravno za moju Zvezdu kad su igrali protiv nas. Sve ova trenutna desavanja u klubu mi nesto sada izgledaju kao ozbiljna i nazalost sa losim zavrsetkom. Zato sto ova reakcija amjuelsa podgrejava i druge da reaguju. Ja se nadam da Partizan njemu lepo objasni kakav je klub, koji renome ima, i laganica da mu otkaz, pa bas cu da vidim ko ce da ga trpi da se gospodin vrati u formu, dobije kondiciju a istovremeno dobije unosnu platu. Srecno mojoj Zvezdi veceras protiv CSK. Grobari ne dajte se, igrajte vasu ulogu i pokusavajte da smirite ovu situaciju. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

avatar
Le Tissier
Wednesday, 15.11.2017
16:22

Ja stvarno ne mogu da verujem da je neko protiv Mute, covek nije ni poceo da radi, a napredak u odnosu na proslu sezonu se vec vidi sto u igri sto na mestu na tabeli u Aba ligi. Malo smo slabiji u Evrokupu koji i nije prioritet. Puna podrska Muti i nadam se raskidu ugovara sa Samuelsom zbog nepostovanja trenera i kluba.

avatar
babaroga
Wednesday, 15.11.2017
15:59

U 16.30h? A da, moraju da zavrse ranije. Treba da stignu da gledaju malo prave kosarke.

avatar
Dača
Wednesday, 15.11.2017
16:58

Igraju Fenerbahče i Olimpijakos. Sigurno si mislio na to. Željko Obradović, Milutinov, Veseli - naši bivši igrači i trener. To se ne propušta.

avatar
Балша Николић
Thursday, 16.11.2017
03:16

Odlicna kosarka, uzivanje gledati.

avatar
babaroga
Wednesday, 15.11.2017
17:24

Kljucna rec je: bivsi. Sadasnji je Samjuels recimo.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 15.11.2017
15:35

Dolazak Zagorca, dogovor sa Samardom i odlazak Miroslava i dolazak nekog mladog perspektivnog trenera sa onom stvari do poda idealan scenario.

avatar
Miloš1976
Wednesday, 15.11.2017
15:58

Upravo tako.Samardo nam treba,jeste dileja ali boljeg nemamo.Zagorac je isto bitna karika ali sve je to džabe kada nema ko da ih usmeri.Ovaj na klupi to sigurno ne ume.

avatar
gmarkovic
Wednesday, 15.11.2017
16:00

Ili ce biti odlazak i blokada Samarda, dolazak Zagorca i bice jos veci promasaj i ostanak Nikolica, da budete GSW...😂😂😂