Vanja Marinković - Koliko će još ostati u Partizanu i da li ga je Zvezda zaista letos zvala?

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.11.2017.
14:50
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Mladi košarkaš Partizana odgovarao na pitanja navijača i tom prilikom razrešio i određene dileme koje su se nedavno vezivale za njegovo ime.

ABA liga/Zadar/Šime Zelić
ABA liga/Zadar/Šime Zelić

Povezane vesti

ABA liga objavila je danas Marinkovićeve odgovore na pitanja brojnih navijača, a između ostalog bilo je tu nekoliko zanimljivih tema.

Podsetimo, tokom letnje pauze pojavila se ''bombastična'' informacija da je Crvena zvezda mts navodno zainteresovana za Marinkovića, ali on je ipak ostao u Partizanu.

Međutim, do danas je ostalo nejasno da li je zaista bilo tog interesovanja iz Crvene zvezde i da li je Marinkoviću stigao njihov poziv.

''Nije'', kratko i jasno odgovorio je Marinković.

Navijače je, s tim u vezi, zanimalo i koliko će još ostati u Partizanu i kada planira da izađe na NBA draft.

''Za Partizan mene veže mnogo više od ugovora. Videćemo koliko ću ostati. Trenutno ne razmišljam o tome. Dok traje sezona, mislim samo o tome kako najbolje mogu da doprinesem da Partizan pobeđuje'', istakao je Marinković.

Posle nekoliko loših partija na samom startu sezone, Partizan pokazuje sve veći kvalitet i ostvaruje sve bolje rezultate, pa se mnogi pitaju koji su pravi dometi ove ekipe crno-belih.

"Trudićemo se da budemo što bolje plasirani. Liga je dosta ujednačena, već je bilo i nekih iznenađenja, tako da će nijanse odlučivati. Naše je da se potrudimo da budemo najbolji kada bude najpotrebnije. Dokle će nas to odvesti, teško je u ovom trenutku reći'', zaključio je Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 02.11.2017
00:22

Hahaaha, e sto mi je drago, bravo Marinkovicu reci istinu ovim tvojima, celo vreme cmizdre kako Zvezda vrbuje, trazi ovo ono, evom vam crno beli: crno na belo, dosta ste ziveli u lazima i konspiracijama ajde sad, tisina. Uostalom, Marinkovic je prve kosarkaske korake napravio bas u Zvezdi i ne bi bilo lose da je decko presao jer bi se razvijao u Euroligi a isto bi se malo popravio, pa on meni izgleda isti bre ko pre pet godina, znaci bas nikakav napredak! Isto ste unistili Andrica, zao mi je decka.

avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
11:40

KK Vracar pa KK Koledz pa KK Partizan. Kad je Vanja bio u zvezdi?

avatar
MARCO NICO
Thursday, 02.11.2017
00:10

Koga njega? Gagi nikad ne bi presao kod vas.

avatar
STiv
Wednesday, 01.11.2017
17:08

Trpis njihova uigravanja, cime se razigraju, odigraju sezonu zivota ajmo dalje. Tako ce verovatno i marinković,svih ovih sezona poslovica. Pa kad se tamo istrosen aj nazad. Tako nam je u svim sportovima. Strpljenje za mlade igrače, ispade dnavijac treba da se strepe da bih neko uzeo debele pare

avatar
Old_school
Wednesday, 01.11.2017
16:59

Kako sad nije, kad grobari kazu da jeste. Tako je i Dulo svojevremeno kukao kako Zvezda hoce Milosavljevica da odvede, a on covek mrtav ladan na konferenciji pred tekmu kaze, Zvezda me nije trazila. Ni sami vise ne znaju u sta da veruju.

avatar
MARCO NICO
Wednesday, 01.11.2017
18:49

Ne znam zbog cega je svojevremeno tako odgovorio, ali Gagija ste sigurno trazili.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 01.11.2017
23:48

Njega jesmo...i opet cemo ;)