Valensija stigla Zvezdu, fenjer ostaje kod Efesa

Autor: Boban Filipović
četvrtak 01.03.2018.
22:25
Izvor: Sportske.net

Večerašnji dueli u Evroligi protiču bez trunke neivesnosti.

EPA-EFE/MANUEL BRUQUE
EPA-EFE/MANUEL BRUQUE

Povezane vesti

Žalgiris je lako dobio Barsu, CSKA se prošetao kroz Tel Aviv, a pitanje pobednika se nije postavljalo ni na utakmicama u Valensiji i Milanu.

'Slepi miševi' su bili nadmoćni protiv Bamberga, bili su mnogo bolji od rivala u prvoj i poslednjoj četvrtini, toliko da im ni samo devet postignutih poena u drugoj deonici i samo četiri poena na kontu najboljeg napadača Erika Grina nisu bili prepreka za ubedljivu pobedu - 86:70 (28:11, 9:23, 23:20, 26:16).

Nemci su izrešetani za 15 trojki, San Emeterio (16p) i Dubljević (14p) su ubacili po četiri, Abalde (18p) tri, Rafa Martinez (14p) dve, Donrnekamp i Sastre po jednu.

U poraženom sastavu najbolji Dejan Musli sa 14 poena i šest skokova za 28 i po minuta i igri, igrao je i Luka Mitrović i pogodio jedno slobodno bacanje za nešto manje od pet minuta provedenih na parketu.

Olimpija je zahvaljujući ubojitoj drugoj četvrtini koju je dobila sa 27:12 došla do pobede nad Efesom u derbiju začelja  - 77:64.

Amat M'Baje je bio najefikasniji kod 'manekena' sa 14 poena, po jedan manje ubacili su Džerels i Gaudlok. Vladimir Micov je za dvedeset minuta u igri postigao samo tri poena, ubacio je jednu trojku, imao je i dva skoka.

S druge strane, Soni Vims je zablistao na debiju i postigao 19 poena, pratio ga je Vladimir Štimac sa 12 poena (6/8 iz igre) i šest skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke