Uživo iz ''Pionira'' - ''Grobari'' pozdravili novo pojačanje, ali ima i loša vest...

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.10.2018.
18:45
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana večeras od 19 časova igraju meč četvrtog kola Evrokupa. Rival je ASVEL, a u centru pažnje na terenu je novo pojačanje crno-belih.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Bivši košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković juče je i zvanično postao član Partizana, a već večeras je u sastavu ekipe Nenada Čanka za meč sa pomenutim francuskim predstavnikom.

Naravno, navijači su ga na zagrevanju sjajno dočekali i nestrpljivo iščekuju njegov večerašnji nastup protiv ASVEL-a. Ovacijama je pozdravljen i tokom predstavljanja ekipa pred sam početak meča.

Loša vest za navijače Partizana je što ni večeras u timu neće biti povređenog Radeta Zagorca.

Podsetimo, Partizan posle tri odigrana kola u Evrokupu ima jednu pobedu i dva poraza.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
Stefan Jankovic
-
Stefan Jankovic
-
Stefan Jankovic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Tuesday, 23.10.2018
18:54

Koliko u coveku mora biti zavisti, kompleksa, da ne kazem mrznje, da mu je najveca sreca kad dovede igraca iz Zvezde. Kakav god da je.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 23.10.2018
19:12

Koliko u coveku mora biti zavisti, kompleksa, da ne kazem mrznje, da potpises onako stetan ugovor za klub, samo zato sto je i "veciti" rival imao zelju da ga dovede? Koliko u coveku mora biti zavisti, kompleksa, da ne kazem mrznje, da igraca koji nikad nije uvredio Zvezdu nazivas Safetom?

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 23.10.2018
20:06

Kakva zavist,kompleks,mržnja kad potpišeš igrača kojeg želi i tvoj konkurent,ne lupetaj....pa šta rade najveći fudbalski klubovi kupuju igrače samo da ne ode u najveće rivale,kad prodaju najbolje prodaju u druge lige,klauzule nisu iste za inostranstvo i klubove iz iste lige...