Uzavrele strasti, uvrede novinara, "Čović zarobljen u hotelu"?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.04.2019.
09:53
Izvor: Sportske.net

Ovih dana i njegove reakcije privlače sve veću pažnju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Poznati crnogorski novinar Nebojša Šofranac bio je jedan od onih koji su najglasnije osudili dešavanja u beogradskom ''Pioniru'', o kojima je govorio i trener Budućnosti Jasmin Repeša.

Šofranac se tim povodom oglasio na Fejsbuku, gde je, između ostalog, napisao da takvu ''mržnju nije video nikad na sportskim terenima, ni u najcrnjim derbijima gradskih i arhi neprijatelja ni kad je Figo prvi put došao u Barselonu u belom, ni nakon krvavih ratova...''.

Zato je, baš kao i Repešinu, sinoć bilo zanimljivo videti i njegovu reakciju posle svih onih incidenata koji su se dogodili i u trećoj utakmici finalne serije ABA lige, sinoć u podgoričkoj ''Morači''.

Ali, umesto istih aršina, usledile su - uvrede na račun prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića, a navijanje u Podgorici je nazvano ''fenomenalnim?!

''Dranje smo najavili, dranje je i bilo! Fenomenalno navijanje smo najavili, bilo je još bolje od toga! Dok Podgorica slavi naš junak Čovinjo zatvoren ostao da se trese u hotelu Podgorica, sigurno jer je pošteno sve radio!'', poručuje Šofranac.
-
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Thursday, 18.04.2019
15:53

..ljudi ne zamjerite Šofrancu, čovek je pukao totalno psihički, niko ga više ne zarezuje ni 1%, vec godinama ne zna dje je lijevo... sinoc je bio toliko zasut komentarima da je siroma' morao da briše postove i da blokira ljude sa mu ne pisu svašta!

avatar
SuperstarEasy
Thursday, 18.04.2019
13:13

Ugasit ovu ABA ligu i zavrsit posao

avatar
Lav
Thursday, 18.04.2019
12:36

Želim ti da u ponedeljak budeš u Pioniru. Znači, voleo bi da sutra izgubimo pa da te lepo ugostimo da imas o cemu da pišeš. Znamo mi mnogo bolje nego sto je bilo u prva dva susreta..

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 18.04.2019
13:29

Znate medjusobno da se pobijete za fotelju u prvom redu? Pa to nije "bolje" od onoga.

avatar
Čerek B.
Thursday, 18.04.2019
20:26

Neverovatno je to, da u situaciji koja je na snazi u finalu ti spominješ to. Nema veze što ne voliš Zvezdu ali da su ti svi drugi miliji (čim njima ništa ne zameraš).... Bolje da se biju za prvi red nego da se dave zbog promašaja. Ako me razumeš

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 18.04.2019
12:00

Зар је могуће да је ико од некога као што је овај ентитет (само прочитати његов коментар у прилогу текста), могао да очекује "исте аршине"? Питам се само, какве ли ране он лечи...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 18.04.2019
11:56

Kakve vekovne rane?

avatar
bagra
Thursday, 18.04.2019
11:55

Da se ne lazemo, prvo ste se otcepili, pa onda tu priznajete sve i svasta i odrekli ste nas se, i sada se zalite sto vam vicu da ste Siptari, a i ne smeta vam sto skolarine ne placate kao stranci i jos hiljadu stvari.

avatar
The_Matrix
Thursday, 18.04.2019
11:50

Ovako moze neko glavu da izgubi, a onda ovi na funkcijama neka se zapitaju ko je kriv. Na kraju mozda ce neko priznati ili nece, ali najgori u ovoj prici je ispao Covic, bez potrebe je pokrenuo pricu prvo protiv Partizana u kupu pa je vukao do polufinala ABA lige i sada se produbilo. Ne daj Boze da CZ pobedi u Podgorici, pitanje bi bilo kako bi se proveli ti igraci tamo

avatar
Gorila u magli! LFC
Friday, 19.04.2019
10:39

Veliko BRAVO!obecao sam sebi da necu vise postavljati komentare vezane za KKCZ samo jer smo postali selektivni u "slobodi govora"ali sada kada sam procitao tvoj komentar shvatio sam da jos uvek ima zdravog razuma i da bar neko drugi vidi sta se u stvari desava u celoj ovoj situaciji koja je pocela raznoranim saopstenjima na dnevnom nivou.sve to vodi ka tome da sutra necemo moci da dovedemo svoju decu na kosarkasku utakmicu zbog ovakvog izmanipulisanog ponasanja.sportski pozdrav i svako dobro ti zelim.

avatar
Old_school
Thursday, 18.04.2019
11:17

Jel to ona jada sto glumi Italijana sa akcentom? Niste valjda ocekivali objektivnost od naroda koji je pljunuo na sve sveto, pokazio bratstvo, priznao Kosovo, i skoluje oficire u Hrvatskoj. Nema veze, mi cemo i dalje davati njima sve u Bg, neka im se nadje.

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 18.04.2019
10:45

Ovo gde je otislo nije dobro uopste,ja osudjujem i ponasanje u BG i u PG i uopste me ne zanima ko je prvi poceo,21 vi je vek bre a mi smo ostali divljaci na Balkanu.SRAMOTA!

avatar
SuperstarEasy
Thursday, 18.04.2019
13:12

Svaka cast Gorane, ovo je preslo svake granice sporta i ovamo i tamo. Izgleda da je ABA liga potpuno nemocna da se izbori sa divljanjem. Da li mozemo da zamislimo ovakve scene u Euroligi ??? Ovakva ABA liga je beskorisna svakome

avatar
Goran_Ilic
Saturday, 20.04.2019
08:05

Neznam sta radi ta disciplinska komisija,sto new prazni dvorane za kaznu,ovo je sramota da ne moze od debila da se igra kosarka.

avatar
Jean-Luc Picard
Thursday, 18.04.2019
10:04

Svako ko je bio u cg ili zivi u cg zna da je najveci poltron rezima upravo doticni gospodin Sofranac. Skakutalo koje ide s televizije na televiziju, sanja ac milan, i da je kazem sta ljubi premijeru drzave...