Uz ''Sportske'' do besplatnih karata - Radnički overava opstanak u KLS?

Autor: Darko Mitrović
petak 30.03.2018.
00:10
Izvor: Sportske.net

Košarkaška sezona u Kragujevcu završava se subotnjom utakmicom između Radničkog i Zlatibora, što će biti poslednji meč Kragujevčana pred svojim navijačima ove sezone.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Dva kola ostala su još do kraja takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije, a kragujevački Radnički u subotu od 20 časova dočekuje zahuktalu ekipu Zlatibora koja je u seriji od šest vezanih pobeda i kojoj je plasman u Superligu nadohvat ruke.

S druge strane, Kragujevčani bi u ovom, 25. kolu mogli da dobiju trku za 13. mesto na tabeli i opstanak u ligi -  uz trijumf nad Zlatiborom, ili uz eventualni poraz Sloge u Vršcu, ali će morati da sačekaju i rasplet u ABA 2 ligi, gde se Borac i Vršac bore za plasman u viši rang regionalnog takmičenja (ABA 1 ligu).

U saradnji sa KKK Radnički ponovo delimo 3x2 besplatne ulaznice za ljubitelje košarke koji žele da uživo u kragujevačkoj dvorani ''Jezero'' prisustvuju ovoj utakmici.

Proceduru već znate, besplatne karte će dobiti prvih troje čitalaca koji se jave na našu e-mail adresu [email protected].

Dobitnici će karte moći da dobiju na blagajni hale ''Jezero'' pre početka utakmice.

U najavi duela sa Zlatiborom, trener Radničkog Bojan Kusmuk izrazio je nadu u povoljan rasplet oko opstanka, a iskoristio je priliku i da se zahvali navijačima koji su u ovoj teškoj sezoni bili uz ekipi Radničkog.

''Drago mi je da smo uspeli, posle svih vratolomija u sezoni, da uđemo u neki bolji period. Jeste to na kraju ove takmičarske sezone, ali se nadam da će se sve znati posle 4. aprila i Fajnal fora u Čačku - da će KKK Radnički zadržati ovaj rang takmičenja.

To znači i da će se nastaviti rad i borba za dalje pravljenje kluba, pre svega, hijerarhije, a onda i dobrog tima koji će se takmičiti u ovoj ligi i u novoj sezoni, a tada da izbori i bolji plasman.

Radnički je za ovih 7-8 meseci preskočio dva ranga takmičenja, što je veliki zalogaj. Mukotrpna je borba bila, znamo kao je to izgledalo. Očekujem da utakmica u Vršcu neće mnogo da promeni situaciju na tabeli, a da ćemo mi preostala dva kola odigrati muški, kao i sve do sada''
, izjavio je Kusmuk i dodao:

''Pošto je ovo poslednja utakmica ove sezone u Jezeru, zahvaljujem se navijačima, i to nije fraza: Hvala, Đavoli! U utakmica protiv Vojvodine koju smo ovde pobedili, iz te podrške se osetio dodatni naboj kod momaka, i na terenu i u svlačionici.

Pomogli su nam da savladamo jako teškog protivnika, posebno dobrog u gostima. Hvala Kragujevčanima za celu ovu sezonu.
Verujte mi, enormni su napori bili svih u klubu da u ovoj sezoni ostvarimo cilj - zadržimo ovaj rang takmičenja.

To je 90% gotovo, nadam se da će tako biti ako Borac ili Vršac prođu u ABA 1 ligu. Veliki bi to uspeh bio u ovoj turbulentnoj godini'',
poručio je trener Radničkog.
-
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke