Uz slogan ''samo jako'', Cedevita se rastala sa čak trojicom stranaca!

Autor: Darko Mitrović
petak 21.12.2018.
16:16
Izvor: Sportske.net

Serija odlazaka iz zagrebačkog kluba u samo jednom danu.

aba-liga.com/MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski-Dadi
aba-liga.com/MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski-Dadi

Povezane vesti

Ovih dana aktuelne su brojne kadrovske promene u pojedinim klubovima ABA lige, a posle podgoričke Budućnosti koja se silno pojačava, u tome prednjači Cedevita, koja je, međutim, danas ostala bez čak trojice iskusnih igrača.

Samo nekoliko dana posle angažovanja Slovenca Eda Murića, Zagrepčani su danas zvanično potvrdili da su njihove redove napustila trojica igrača iz inostranstva, koji su letos stigli u Cedevitu kao velika pojačanja.

Kao što možete da vidite u priloženoj objavi na Tviteru, Cedevita se zahvalila na saradnji Vitoru Beniteu, Augustu Limi i Džejmsu Belu, koji je već postao novi košarkaš podgoričke Budućnosti.

Naravno, klub iz Zagreba je svojim sada već bivšim igračima poželeo mnogo sreće u nastavku njihovih karijera, a sve uz slogan ''samo jako''.

Cedevita posle 11 odigranih kola u ABA ligi ima skor od 7 pobeda i 4 poraza na deobi trećeg mesta na tabeli, a kako će se najnovije promene odraziti na igru ove ekipe, videćemo već sutra od 19 časova u Beogradu, kada će gostovati Partizanu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Friday, 21.12.2018
18:19

Ocigledno ce ove sezone ponovo Zvezda i Buducnost da se bore za titulu.