Utorak je Trinkijerijev dan, sa njim stiže još jedno pojačanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.10.2018.
23:43
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Košarkaški klub Partizan NIS u utorak bi trebalo da ozvaniči saradnju sa trenerom Andreom Trinkijerijem. Zajedno sa Italijanom stiže još jedno pojačanje.

Epa/Timm Schamberger
Epa/Timm Schamberger

Povezane vesti

Crno-beli lagano sklapaju kockice na putu ka angažovanju novog šefa stručnog štaba, što je indirektno potvrdio i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Ranije danas Mijailović je na popularnoj društvenoj mreži postavio fotografiju sa Anderom Trinkijerijem (50) koji je već doputovao u Beograd gde bi, tvrde nezvanične informacije, kao novi trener Partizana trebalo da bude predstavljen tokom sutrašnjeg dana.

Još jedna informacija o kojoj se govorilo danas, a koja takođe nije potvrđena, ukazuje na to da će zajedno sa Trinkijerijem stići i Vlado Šćepanović, bivši košarkaš Partizana koji je sa Italijanom sarađivao u Brose Bambergu.

Ekipu će u sredu voditi Aleksandar Matović, a novi šef stručnog štaba trebalo bi da debituje na klupi Partizana u subotnjem duelu sa ekipom Mega Bemaxa.

Partizan je u petak ostao bez trenera nakon odluke Nenada Čanka da se povuče sa klupe usled pet vezanih poraza. Zajedno sa dosadašnjim šefom struke otišao je i Milan Minić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 30.10.2018
09:10

Nemoj samo dogodine u ovo vreme kad BAT bude aktivan da za to budu krivi Zvezda,Čović,Terzić....

avatar
Slobodan Dragojevic
Tuesday, 30.10.2018
09:07

Koliki IQ mora da ima neko ko čita i komentariše vesti iz suparničmog tabora?

avatar
Brainless
Tuesday, 30.10.2018
08:41

i sta sad ocekujemo da od partizana napravi NBA ekipu, samo mi nije jasno posle kog poteza ce uprava otci, unistise i basket i fudbal, mislim nije da je i pre valjalo ali je licilo na nesto

avatar
barbaroga
Tuesday, 30.10.2018
07:36

sipaju pare ko u bunar i jos se bune ... e jos bi bilo najbolje da mogu i sudije da samaraju, po starom obicaju, tada bi mozda nesto i uradili ...

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 30.10.2018
01:00

Sjajno! Nije da se hvalim, ali... pre 1 dan
Vlado dolazi na njegovo mesto.

avatar
MilošPB
Wednesday, 31.10.2018
11:32

Pa, kako je država postavila sve tri frakcije i sve tri se bore za isto tržište?!? Pa, iz razgovora g. Vujoševića i g. Kimija se vidi ko je i šta u vašem klubu, samo g. Kimi misli da su svi upoznati sa tim. Sve što vam ne valja - država uradila, a na pare koje sipa niste nimalo gadljivi. Vi ste jedini klub koji se hvali kako nikad nije imao sponzora (sem države) i to i u doba najvećih uspeha. Jedino se ljutite kad neko traži račune, onda ide kuknjava. Od kojih para ovo plaćate? Godinama defiluje po 10-ak stranaca godišnje, a za to vreme prodali samo Gosa za 100.000e (koliko vas je koštao samo Pecarski).

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 01.11.2018
00:43

Zaboravio si Milera. Bolje i da ne polazemo racune nego da lazemo da zaradjujemo od otpustanja igraca u toku sezone. Nije drzava sve tri frakcije postavila nego samo jednu, ali, ''vrednu'', a na taj razgovo nemoj da se pozivas, nije to za tebe, ne shvatas to.

avatar
zg partizan igokea
Tuesday, 30.10.2018
00:44

Idemooo... 80.000e mesecno, samo napred.