Utorak je Pekovićev dan!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.09.2015.
15:41
Izvor: Beta

U toku sutrašnjeg dana biće izabran novi predsednik košarkaškog kluba Partizan!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vandredna sednica Skupštine Košarkaškog kluba Partizan, na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik crno-belih, biće održana sutra.
 
Sednica će se održati sutra u 14.00 na stadionu Partizana, a jedini kandidat za novog predsednika je košarkas Minesote Nikola Peković. Peković ima 29 godina i igrač je Minesota Timbervulvsa. U Partizanu je igrao od 2005. do 2008. godine, a onda i tokom prvog dela sezone 2011. zbog "lokauta" u NBA ligi.
 
Informacija da će ljubimac Grobara doći na čelo kluba izazvala je opšte oduševljenje među crno-belom porodicom, sa pojedinim izuzecima kao što je Dalipagić koji smatra da će se Pekovićevim dolaskom KK Partizan pretvoriti u 'KK Sledeća Sezona'. 

Kao što je poznato, KK Partizan je već duže vreme u finansijskoj krizi, a dugogodišnji predsednik Partizana Predrag Danilović krajem avgusta podneo je neopozivu ostavku na funkciju predsednika kluba.
 
Skupština je iznela svoje mišljenje da bi trener Vujošević trebalo da krene njegovim stopama, međutim sve su glasniji navodi da će novi predsednik kluba dati podršku sadašnjem treneru.
 
Inače, Pekovićev prvi operativac u njegovom odsustvu zbog obaveza u NBA ligi trebalo bi da bude Mića Berić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke