Utisci ''Grobara'' - Ovo samo Partizan može!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.01.2016.
21:18
Izvor: Sportske.net

Veliko olakšanje među navijačima Partizana posle dramatičnog trijumfa crno-belih nad Cibonom u ''Pioniru''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle četiri uzastopna poraza i pada na poslednje mesto na tabeli, Partizan je večeras imao imperativ pobede protiv Cibone. Taj pritisak kao da je sputao Džikićev tim u poslednjoj četvrtini, pa su crno-beli po ko zna koji put ove sezone odigrali dramatičnu završnicu.

U prilogu su neki od utisaka navijača Partizana posle meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Sunday, 10.01.2016
23:09

Auu, koliko mi ne umemo da zatvorimo dobijene utakmice. Ovo je mozda vec deseta utakmica koju kada treba da odradimo prestaju da nam funkcionisu svi segmenti igre. Ni sut, ni skok, ni odbrana, ama bas nista. Jednu smo izgubili u Pioniru zato sto Cvele nije uspeo da zatvori utakmicu bacanjima, ovo je ja mislim druga, ili treca u kojoj ne uspemo da zagradimo posle bacanja, a u svakoj je bilo milion nerezonskih suteva u poslednjih pet minuta, cak i u utakmicama koje smo dobijali. Bice bas tesko Dzikicu da od ovih igraca napravi nesto. Da sad ne pljujem previse, dobili smo, ali opet svi problemi pocinju od Murica (a on mi je omiljeni igrac u Partizanu) s tim sto je sada imao podrsku i od Cede i od Vilsona, a i od Dzonsa (koji ipak igra previse, pa mu je to olaksavajuca okolnost). I jos jedna stvar koja mi zapada za oko, Djumic je npr ove sezone napravio mozda sto faulova, a od toga su mozda dva, ili tri sa nekim rezonom. Znaci neverovtno je koliko idiotskih faulova on pravi na svakoj utakmici. Ne mozemo sami od sebe da se spasimo. Nista ovo ne valja, ali imam poverenja u Dzikica, samo mislim da se debelo zakasnilo sa njegovim dovodjenjem. Samo hrabro, pa cemo videti. Mora i moze bolje. Partizan sa ovakvom publikom NE SME DA GUBI U PIONIRU. Jedino to lici na Partizan ove godine.

avatar
mile stojkovic
Sunday, 10.01.2016
22:25

Ma da,sve je sjajno..a treba biti realan,Cibona je u tezoj situaciji od nas..uostalom,treba nam pobeda na strani..pobeda se ovde i ocekivala..podseticu da igramo do kraja sa ZVEZDOM,CEDEVITOM,BUDUCNOSTI..to je dovoljno za oprez.Hteli mi da priznamo ili ne,ali ovo je krajnji domet ovog tima,i to protiv ovakve Cibone. Svaka cast za pozrtvovanost vcrs,ali sa plus 15..do borbe do zadnje sekunde!!