Uspela "hajka na Vukove", ovo može samo Jokić, ludilo tek sledi!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.04.2018.
09:33
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić fantastičan, na kraju i prelomio utakmicu sezone u Koloradu. Denver i Minesota poravnati, a dovoljno je reći da će igrati poslednjeg dana sezone ponovo!

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Denver je stigao "Vukove". U meču sezone u "Pepsi Centru" Nagetsi su dobili Minesotu i izjednačili se sa gostima u borbi za osmo mesto i plej of na Zapadu.

Timovi su sada izjednačeni, pola pobede iza Pelikansa.

Nikola Jokić je završio sa 16 poena i 14 skokova, asistencija mu je nedostajala za tripl-dabl, rezervista Haris ubacio 20, na drugoj strani Tauns 26, uz 13 skokova, Bjelica 10 poena, 7 uhvaćenih lopti.

Meč je rešen u finišu, Jokić je popravio promašaj Bartona i praktično rešio utakmicu. Denver je ubacio šest slobodnih bacanja u penal završnici u poslednja dva minuta.

Timovi su izjednačeni, a igraće još jednom do kraja sezone i to poslednjeg dana u Minesoti.

Juta je bila prejaka za Kliperse, Rudi Gobert je ubacio 15 poena, imao 10 skokova, rano vođstvo domaćih je bilo previše za Klipse. Juta je već stvorila dvocifrenu prednost na početku, vodila i sa +28 u drugom poluvremenu, ovo je presuda za tim sa Pacifika, ostaće bez plej ofa kasne dve pobede za Denverom i Minesotom, tri meča do kraja.

Bobi Marjanović je ubacio 9 poena, uhvatio 4 lopte, na terenu je bio petnaestak minuta.

Ostali mečevi nisu odlučivali ništa, iznenađenje u Milvokiju, Baksi su overili plej of, ali su se opustili iznenadio ih je slabi Bruklin.

Hjuston koji završava sezonu kao prvi je predvođen Krisom Polom dobio Portland, sjajni plej je ubacio 27 poena, na drugoj strani Nurkić 14, uz 11 skokova. Pol je pogodio šut za pobedu tako je lider počistio Blejzerse ove sezone, iako je umalo prokockao +24 iz prvog dela. U finišu su stali, koš nisu dali gotovo četiri minuta, ali na kraju je pobeda ostala u Teksasu. Lilard je meč propustio zbog povrede.

Kavsi su dobili Vašington, ostali treći, Lebron je ubacio 33 poena,imao 14 skokova i 9 asistencija, Džon Vol na drugoj strani 28 poena, 14 asistencija. Na klupu Klivlenda se posle zdravstvenih problema vratio Tajron Lu, domaćin je okrenuo -17 i stigao do trijumfa. Vol je promašio odlučujuće šuteve i napravio grešku u poslednjem minutu, pa su Lebron i Čedi Osman koji je ukrao loptu Volu bacanjima overili pobedu.

Pejsersi su razbili šampiona, Oladipo je ubacio 21 poen, Durant na drugoj strani 27, ali uz loš šut. Šampion je pogodio 9 trojki iz 29 pokušaja, Stiv Ker je bio besan kao ris, optužio je igrače da im nije stalo i da je osramoćen. Durant je demantovao trenera, ali su zaista Voriorsi delovali sporo i nezainteresovano, ko zna možda ih ovo probudi pred plej of, u kome će startovati sa druge pozicije. Ne zaboravimo ni sjajnu partiju Bojana Bogdanovića, Hrvat igra odlično, ubacio je 28 poena, uz samo dva promašaja.

Rezultati:

Denver - Minesota 100:96
Juta - LA Lejkers 117:95
Milvoki - Bruklin 111:119
Hjuston - Portland 96:94
Klivlend - Vašington 119:115
Indijana - Golden Stejt 126:106

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladimir Barjaktarovic
Friday, 06.04.2018
20:56

Volio bi da te vidim u playoff-u Jokicu. Paklena sezona po svim parametrima.

avatar
magister
Friday, 06.04.2018
15:49

Teoretski, mogli bismo imati čak i trojicu (Joker, Beli ili Teo) u playoff-u, sigurno je da će biti jedan. Denver igra i protiv Minesote i protiv Klipersa u gostima i dočekuje jaki Portland. Kad bi dobio sve, bio u bi u playoff-u. I Nju Orlinz i Oklahoma imaju težak raspored, Minesota znatno lakši, Klipersi čak 3 meč lopte kod kuće! I Sparsi će morati da se pomuče, Juta je sigurna.