Urnebesna priča, trener Voriorsa umalo uhapšen na oči Grega Popoviča!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.05.2017.
21:44
Izvor: Sportske.net

Urnebesna priča Majka Brauna, pomoćnika Golden Stejta koji je trenutno šef struke u odsustvu Stiva Kera.

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Trebalo je da se pojavi na konferenciji za medije pred drugu utakmicu finala Zapadne konferencije između njegovog tima i San Antonija, ali je kasnio 15 minuta. Razlog je bizaran.

"Vozio sam ka Orakl areni, moj sin i još par prijatelja su bili sa mnom u kolima. Izlazili smo jednosmernom ulicom ka glavnom putu, a rekao sam svom sinu da su iza nas Greg Popovič i ekipa San Antonija, pošto on voli Grega. Pitao me je kako znam, rekao sam mu da su policijski motocikli ispred.

Jedan policajac na motociklu je prošao kroz crveno, i naglasio svima nama da možemo da prođemo.

Usledilo je novo crveno i novi prolazak, a onda smo stigli do poslednjeg semafora gde nas je policajac na motociklu usmeravao u desno. Ipak, mi smo otišli u levo, gde uvek prolazimo.

Onda je samo naišao policajac niotkud i rekao mi da stanem, a ja sam samo pokazao svoju majicu i rekao mu da sam trener Golden Stejta. Rekao mi je da ne mari za to, da stanem, a ja nisam nikako hteo da budem maltretiran od strane policije Oklenda i San Franciska. I to na svom parkingu!

Krenuo sam napred kuda inače idem, a onda se čuo megafon.

'Hej, ti, u Rendž Roveru! Stani, odmah! Čuli ste poručnika!'

Uplašio sam se jer su njih petorica bili oko mene. Morao sam da stanem
", ispričao je Braun.

Izveli su ga iz auta, a sve se to dobro videlo iz autobusa u kojem su bili Greg Popovič i njegovi puleni koji su umirali od smeha kada su videli Brauna.

Usledio je telefonski poziv Braunu, zazvonio je telefon, a on se javio.

"Usledio je taj poziv, videh - Greg Popovič. Javio sam se i on nije mogao da priča od smejanja. Rekao mi je da nije znao da sam to ja, da je očekivao da čovek koji vozi rovera bude uhapšen. Rekao sam mu:

'Pope, ovo je moja zgrada, moj parking', a on je rekao: 'Da, znao sam kada sam video da si ti'"
, bile su reči Majka Brauna.

Kasnije je o tome pričao i Greg Popovič na konferenciji za novinare.

"Bilo je veoma smešno. Neko mora da ga nauči da kada vas policijska patrola usmeri na neku stranu, tamo morate da idete. Nije on to uradio, ali je bilo veoma smešno", rekao je Greg Popovič.

Ne propustite