Uplate kasne, Deleon ne prašta!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2019.
14:49
Izvor: Sportske.net

Partizan će platiti zbog ispada navijača, Dinamik i Zlatibor zbog tehničkih grešaka, a čak sedam klubova zbog toga što kasne sa uplatama.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Leon Deleon izrekao je kazne nakon što je kompletirano 3. kolo Super lige.

Sedam klubova kažnjeno je novčano zbog toga što nisu na vreme ispunili svoje finansijske obaveze prema Košarkaškoj ligi Srbije.

Najgore je prošao OKK Novi Pazar koji će zbog pomenutog prestupa morati da plati 20.660 dinara. Ostali su prošli nešto bolje, a kazne su u rasponu od 3.410 do 11.660 dinara.

KK Partizan NIS kažnjen je sa 18.000 dinara zbog paljenja baklje u gledalištu, a po 6.000 dinara platiće Dinamik i Zlatibor zbog dosuđenih tehničkih grešaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Monday, 06.05.2019
18:03

Kad ce Leon opet sebe pohvaliti kako je klubovima umesto placenog puta, smestaja i sudija (sto ima u ABA ligi i ABA2 ligi) obezbedio 20 Spalding lopti, cak 10 vise u odnosu na proslu godinu.

Kad ce nam Leon objasniti kakva je to promocija, tj. borba za promociju kosarke (za sta je rekao da se svi trebamo zalagati), ako odredis 3 utakmice u Beogradu da se igraju u istom terminu, tacnije jedna je pocela sat vremena ranije.

Kad ce nam Leon objasiti, kakva je to promocija kosarke, ako se ne dozvoljava jednoj televiziji da pusti snimak utakmice Partizan-Tamis, a htela je sve sama da finansira, znaci klubovi i KLS ne bi snosili nikakav trosak?

Kakva je to promocija kosarke, ako moras da platis da bi mogao da pratis preko sajta KLS-a utakmice?

Leone De(kame)leon

avatar
The_Matrix
Monday, 06.05.2019
15:15

Bruka i sramota. Klubovi jedva prezivljavaju, a ovaj svako kolo sa nekim glupim kaznama. Najgore od svega sto svi cute