Unikaha potvrdila - Nelson menja Markovića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.12.2015.
10:35
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Unikaha potvrdio je transfer Demarkusa Nelsona koji će do kraja sezone pokušati da nadomesti izostanak povređenog Stefana Markovića.

asmbasket.org
asmbasket.org

Povezane vesti

Posle mnogo spekulacija i preuranjenih zaključaka, košarkaški klub Unikaha konačno je potvrdio da je pronašao zamenu za povređenog plejmejkera Stefana Markovića.

Najpre su španski mediji "doveli" Gala Mekela u Unikahu, da bi potom srpski menadžer Miško Ražnatović uneo manju zabunu zagonetnim "tvitom" koji se ticao novog člana kluba iz Malage.

Na kraju se ispostavilo da Unikaha nije "pikirala" Gala Mekela niti Vasilija Micića već amerikanca sa srpskim pasođem Demarkusa Nelsona!

"Unikaha je postigla dogovor sa Demarkusom Nelsonom koji je pristao na ugovor do kraja sezone. Igrać će u Malagu doputovati u petak, a u subotu će biti obavljeni lekarski pregledi" saopšteno je na sajtu Unikahe.

Demarkus Nelson dobro je poznat ljubiteljima košarke u Srbiji, a posebno navijačima Crvene zvezde Telekom koji će uživo moći da ga vide već 21. januara kada Unikaha gostuje crveno-belima u TOP 16 fazi Evrolige.

Amerikanac je u prethodne dve godine branio boje Crvene zvezde Telekom i Panatinaikosa, dok je prvi deo tekuće sezone proveo u Monaku za koji je na 13 mečeva zabeležio prosek od 9.7 poena, 4.4 skoka i 4.3 asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke