Ugovor spreman - "Kandža" dobija 219 miliona za pet godina!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 22.05.2018.
16:23
Izvor: Sportske.net

Puno se spekulisalo o njegovoj budućnosti, konačno su stigle i konkretne informacije.

Beta/AP Photo/Bruce Kluckhohn
Beta/AP Photo/Bruce Kluckhohn

Povezane vesti

Kavaj Lenard se još uvek nije u potpunosti oporavio od povrede koju je zadobio još minule sezone.

On je povredu zaradio još tokom regularnog dela sezone 2016/17, oporavio se za plej-of, a onda ga je Zaza Pačulija "nespretno" vratio u ambulantu u finalu zapadne konferencije minule sezone.

Ove sezone je upisao samo devet nastupa za Sparse, koji su bez njega završili na sedmom mestu Zapada pred doigravanje, da bi u prvoj rundi plej-ofa izgubili sa samo jednim ostvarenim trijumfom od Golden Stejta.

Jasno je da Lenard mnogo nedostaje ekipi Grega Popoviča, a krajem regularnog dela sezone, kada je bilo jasno da se krilni košarkaš neće oporaviti ni za plej-of, počele su priče o lošim odnosima između "Ludog Srbina" i "Kandže".

Mediji u SAD su prenosili kako bi zbog svega Lenard mogao i da napusti San Antonio, to je naravno veliki broj ekipa jedva čekao da čuje, krenule su odmah spekulacije o tome gde bi Kavaj mogao da nastavi karijeru, ali do sada nije bilo konkretnih priča o njegovoj budućnosti.

Danas su se pojavile informacije da je San Antonio spreman da ponudi svojoj prvoj violini "supermaks" ugovor, težak 219 miliona dolara, u trajanju od pet godina.

Lenard će paraf na takvu saradnju moći da stavi prvog jula, a u redovima Sparsa se nadaju da će u najskorijem roku moći da sednu za sto sa sjajni košarkašem, kako bi razgovarali o nastavku saradnje.

Ukoliko ipak dve strane ne dođu do dogovora, Sparsi će biti primorani da trejduju čoveka kojeg je Greg Popovič oslovio kao "buduće lice franšize".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Tuesday, 22.05.2018
17:37

МОГУ ДА ДОВЕДУ ДУРАНТУЛУ, ОГРАНИЧЕНО СЛОБОДНОГ ИГРАЧА ДА МУ ДАЈУ МАКС УГОВОР, БОЉА ПРИЧА. СА ОЛДРИЏЕМ БИ БИО СЈАЈАН ТАНДЕМ УЗ РЕЦИМО НЕКО ОСВЕЖЕЊЕ НА ПЛЕЈУ И ТО ЈЕ ЕКИПА ЗА ТИТУЛУ.😀

avatar
Dodaaa-ktbffh
Wednesday, 23.05.2018
21:31

Ne vjerujem da ce Durant negdje iz GSW, msm da ce dobiti max ugovor,jer ce Tompson dobiti manji..