Učitelj bolji od učenika, Fener slavio u Litvaniji!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 19.10.2018.
21:42
Izvor: Sportske.net

Turski tim igra odlično na startu Evrolige.

Epa/Erdem Sahin
Epa/Erdem Sahin

Povezane vesti

Nakon dve pobede kod kuće, Fenerbahče je upisao i prvu pobedu na strani i to protiv fantastičnog Žalgirisa. Meč je završen rezultatom 75:82.

Domaćin je fantastično otvorio meč, dominirali su u prvom poluvremenu. Nejt Volters, Milaknis i Brendon Dejvis su nosili ekipu Žalgirisa. Nakon ubedljivog starta, domaćin je do kraja poluvremena održavao prednost i spustio ritam utakmice. Gosti su na pauzu otišli sa minusom od 8 poena, ali je u drugom poluvremenu tim Željka Obradovića pokazao zašto su jedan od prvih favorita za osvajanje Evrolige.

Jan Veseli i Kostas Slukas su preuzeli stvar u svoje ruke. Zalgiris nije imao način kako da zaustavi turski tim koji je u poslednjoj četvrtini postigao čak 29 poena!

Slukas, Veseli i Datome su završili utakmicu sa dvocifrenim brojem poena. Igrač utakmice je definitivno Kostas Slukas, koji je na kraju zabeležio čak 20 poena i 5 asistencija. Marko Gudurić je takođe dao svoj doprinos sa svojih 8 poena, dok je Nikola Kalinić zabeležio samo 2 poena.

Treba istaći da je Nejt Volters odigrao fantastičan meč kada je u pitanju tim domaćina, on je postigao 23 poena i 6 asistencija, ali to nije bilo dovoljno da njegov tim odnese pobedu u ovom meču.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke