Ubedljivo poražene od Zvezde, popravljaju utisak protiv Partizana!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.09.2020.
15:27
Izvor: Beta

Prvu utakmicu na svom parketu u novoj sezoni Prve ženske lige Srbije košarkašice Radničkog iz Kragujevca odigraće u sredu kada će odmeriti snage sa ekipom beogradskog Partizana 1953.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Kragujevčanke su na startu nove prvoligaške sezone doživele težak poraz na gostovanju beogradskoj Crvenoj zvezdi.

"Utakmica sa Zvezdom pokazala nam je da imamo još puno prostora za napredak. Trudile smo se da pružimo što je moguće jači otpor protivniku, koji je pokazao da je, ipak, dosta jači od nas. Na kraju smo ubedljivo poražene, ali se nadam da smo izvukle vredne pouke iz tog susreta i da nam se sličan scenario neće ponoviti u nastavku sezone"
, rekla je Neda Bezarević, jedna od igračica sa najdužim stažom u kragujevačkom timu, a prenosi klub.

Samo nekoliko dana posle utakmice sa crveno-belima, košarkašice Radničkog očekuje duel sa košarkašicama u crno-belim dresovima koje su novu sezonu otvorile pobedom nad Novosadskom ŽKA.

Kragujevčanke i Beograđanke su već odmerile snage tokom pripremnog perioda, u meču u kome su crno-bele zabeležile pobedu (56:81).

"Vredno treniramo i nastojimo da se što bolje pripremimo za predstojeću utakmicu sa Partizanom. Znamo da se radi o odličnoj ekipi, koja nas je pobedila u pripremnom periodu, ali se nadamo da ćemo uz maksimalnu posvećenost i veliku dozu borbenosti uspeti da iznesemo utakmicu do kraja i upišemo vrednu pobedu", rekla je Bezarević.

Utakmica se igra pred praznim tribinama hale "Gordana Goca Bogojević", u sredu od 16.30.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke