U Primorskoj rasulo, otišao i trener!

Autor: Ivan Cvetković
petak 20.12.2019.
13:45
Izvor: Sportske.net

Teški dani slede za tim iz Kopera.

BETAPHOTO/ABA liga/Cibona/Zeljko Baksaj/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Cibona/Zeljko Baksaj/MO

Povezane vesti

Situacija u Primorskoj postaje sve gora.

Nakon što su isplivali finansijski problemi u klubu iz Kopera, usledio je pravi egzodus u najprijatnijem iznenađenju ABA lige.

Primorsku su napustili Marko Jagodić Kuridža, Lens Haris i Marjan Čakarun, a sada slovenački mediji prenose da se na takav potez odlučio i trener Jurica Golemac.

Hrvatski stručnjak preuzeo je slovenački tim 2017. godine i bio je jedan od najzaslužnijih za sve uspehe koji su ostvareni od tada.

U narednim danima se očekuje da još neki nosioci igre kao što su Žan Mark Šiško i Ivan Marinković napuste slovenački klub.

Primorska se nalazi na četvrtom mestu ABA lige sa istim učinkom kao Partizan i Cedevita Olimpija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Friday, 20.12.2019
15:01

Neverovatno je da najsnažnija ekonomski firma u Sloveniji, Luka Koper, ne želi da pomogne klubu koji je postao simbol grada. Njima bi pomoć kakvu recimo hrvatska IDEA daje čovićevom klubu, bila sasvim dovoljna da reši probleme.

avatar
babaroga
Friday, 20.12.2019
15:23

Sta da ti kazem kad vas se i vasi odricu. Normalno bi bilo da hrvatska firma da pare vama, samo izgleda da i oni skapirali kakav ste kancer.

avatar
Wilt 100+
Friday, 20.12.2019
15:55

Hrvatska firma pomaže Srpskim klubovima, pa to je sjajno!! A ti bi više voleo da ne...?I Ostoji pomažu državne firme (to su pare iz džepova građana) I to ti ne smeta ?? Inače košarka nije profitabilan sport pa je jasno zašto sponzori odustaju.