U ponedeljak pada važna odluka, ko će sve praviti društvo Partizanu u Evrokupu?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 10.06.2020.
16:42
Izvor: Sportske.net

Stigle nove informacije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kako prenosi italijanski novinar Emilijano Karšija, u ponedeljak će biti obelodanjeno koji će sve timovi igrati Evrokup u sezoni 2020/21.

Podsetimo, Partizan je odlučio da i naredne sezone igra u ovom takmičenju, "crno-beli" su odbili ponudu FIBA da zaigraju u Ligi šampiona, pa će ponovo igrati Evrokup.

Pored njih, još sedam ekipa koje su se u nedavno okončanoj sezoni plasirale u Top 8 fazu imaju obezbeđeno učešće u ovom takmičenju i naredne sezone, a to su Virtus Bolonja, Rejer Venecije, Monako, Promiteas, Uniks, Unikaha i Lokomotiva Kubanj iz Krasnodara.

Ukupno će 24 tima igrati EK naredne sezone, a kako Karšija prenosi, za mesta u ovom takmičenju su se prijavile 32 ekipa iz 16 različitih zemalja.

Podsetimo i da se nekoliko ekipa već odlučilo za FIBA Ligu šampiona, u pitanju su Ritas, Bilbao, Darušafka, Tofaš, Galatasaraj i Limož.

Dakle, u ponedeljak će se znati ko će sve praviti društvo "crno-belima" u Evrokupu, videćemo ko će još predstavljati Jadran, očekuje se da to budu Budućnost, Cedevita Olimpija i Mornar.

Baner 4 derbi


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke