U Partizanu svesni: "Ovo je zabrinjavajuće..."

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.12.2017.
22:28
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana ne mogu lako da izađu ni sa jednim timom, porazi se ređaju kao na traci, ako izuzmemo meč protiv MZT-a.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Partizan je danas ponovo poražen.

Ekipa Nenada Čanka je izgubila na gostovanju u Železniku, FMP je bio bolji 83:71. U prvom poluvremenu je viđen egal, ali je u drugom ekipa Partizana naprasno stala.

"Presudilo je opet to što mi kada uđemo u fazu gde iz nekog aktivnog rezultata uđemo u fazu gde je rezultat nepovoljan za nas, pokušavamo da se vadimo brzim napadima, stihijskim, a ne odbranom. Ispadamo iz svih principa i odbrane i napada i to onda rezultira katastrofalnim drugim poluvremenom. Neke stvari se ponavlajju što je zabrinjavajuće, nema nikakvog pomaka i treba svi da sednemo i vidimo šta i kako dalje", rekao je Nenad Čanak.

Svoje utiske je sveo i najbolji košarkaš Partizana u napadu večeras, Mihajlo Andrić. On je trojkama u drugoj četrvtini probudio ekipu, igrao je dobro tokom čitavog susreta, ali nije imao podršku osim Novice i Vilijams Gosa kada se radi o poenima.

"Mislim da smo katastrofalno otvorili treću četvrtinu, do bonusa igrali bez agresije i dozvolili im više skokova u napadu. Neke stvari nam se ponavljaju iz utakmice u utakmicu...", rekao je Mihajlo Andrić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 31.12.2017
09:05

Eto kod Mute nije valjalo što nisu igrali odbranu,sad nemamo ni odbranu ni napad.A od Partizana očekujem da ne izbori top4 jer loše igraju a i Čanak ne zna s ovim igračima.Muta je krojio ekipu po sebi.

avatar
3x3
Sunday, 31.12.2017
01:13

A, Vujosevic nije valjao. Njegov tim i kad je gubio, ginuo je za dres. Slazem se da su ekipe bile mnogo bolje nego ova, ali pred odlazak je ekipa ginula na terenu, a ovi danas su uzasni sto se tice borbenosti.

avatar
nemam pojma
Saturday, 30.12.2017
23:57

Najviše mi smeta nezaineresovanost i neborbenost nekih igrača. Šalić igra kao od bede, ostali nisu sposobnoi fizički da odigraju protiv atletski sposobnijih igrača. Oni su većina KLS nivo, tako da su jedan Bursać, Šešlija, Lazarević, Apić razred iznad, Odža da ne spominjem. Rasturili su nas tempom, snagom i skokom u napadu. Mali Vanja potpuno nezainteresovan, kao da mu se više ne igra u klubu. Nema ni minimum hemije u ekipi. Amerikanci izgleda nisu dobili platu, prepoznatljivo je njihovo otaljavanje posebno Milera. Novi kondicioni trener je pod URGENTNO!!! Čanak mora da promeni pristup i da bude mnogo strožiji. Uz Gagića, potreban je i Janković, ali i jedan dobar krilni igrač sa skokom i poenima u rukama, najbolje stranac, neki mladi Amer. Sada, kad su ispali iz Evrope imaju dovoljno vremena za krvav rad, kako na odbrani, tako i na šutu, a mnogi na kondiciji i snazi.

avatar
petar000
Sunday, 31.12.2017
01:43

Vanji kao kosarka da se ne igra uopste, a ne da mu se ne igra u klubu. Decko je fijuk od kad je usao u prvi tim Partizana. Ni malo se ne nadogradjuje, vec zabrinjavajuce nazaduje. Na strance se reflektuje anemicnost nasih igraca. U sustni sto bi oni ginuli kad ove nase zabole bas. Salic je ukapirao konacno da nista ne zna i zbog toga je izgubio i to malo motivacije sto je imao. A sve u svemu realno svi oni su veoma limitirani igraci koje je neko zestoko zeznuo i rekao im da su veliki talenti. Ekipa FMP-a je po fizikalijama tri klase iznad ovih nasih koji kao da ce da se prelome kada trce i to je glavni razlog po meni lagane pobede FMP-a. Nasi u odbrani mogu da zadrze koncentraciju citavu jednu cetvrtinu i tu se za njih utakmica zavrsava. U napadu da nemamo Gosa i tog Milera, ne bi pedeset poena prebacivali. Sve u svemu, pre pocetka ove sezone se je trebalo razici sa igracima koji su tu neko vreme i koji ni za pedalj nisu napredovali. Nekako se izgubila ta pripadnost klubu i to da mora da se igra sa 150%, bez obzira koliko znas.

avatar
Salone
Saturday, 30.12.2017
23:53

Nema vise para za kupovinu utakmica kao nekad sto se radilo

avatar
Peđa3
Saturday, 30.12.2017
23:33

Tuga, čemer i jad!

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 30.12.2017
23:33

Canak i Gatuzo su jos gori od svojih prethodnika, ali, tako ispada samo zato sto ne umeju da -izvade njihove fleke- i izvrse -remont i reparaciju-, suvise je toga upropasteno da bi se vratilo tek tako. Znaci, uprave su tu odgovorne pa tek onda treneri i igraci mada bi i igraci trebali malo da se pogledaju u oci i ozbiljno se zapitaju da li zasluzuju da budu tu gde su...