U nedelju, svi u ''Vizuru''! Legende Partizana i Radničkog igraju za Slađana!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.01.2017.
17:26
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Košarkaški klub Partizan danas je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da će se u nedelju odigrati humanitarna utakmica čiji će akteri biti nekadašnji asovi Partizana i beogradskog Radničkog, a u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Slađana Stojkovića.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Kako se navodi na Partizanovom sajtu, utakmica između nekadašnjih košarkaških asova Partizana i Radničkog sa Crvenog krsta zakazana je za nedelju, 29. januara u 12 časova u dvorani ''Vizura'' u Zemunu.

Sav prihod sa ovog meča namenjen je za lečenje, a potom i operaciju nekadašnjeg igrača ovih klubova, Slađana Stojkovića.

Za sada, svoj dolazak su potvrdili: Dušan Ivković, Miško Marić, Žarko Paspalj, Mirosalv Berić, Srećko Jarić, Predrag Drobnjak, Miloš Vujanić, Vlada Dragutinović, Zoran Stevanović, Zoran Sretenović, Nebojša Zorkić, Žarko Vučurović, Miroljub "Dugi" Damjanović kao i košarkaški veterani Beograda sa kojima je Slađan Stojković učestvovao na brojnim turnirima. 

Za sve gledaoce koji u nedelju u podne dođu u dvoranu "Vizura", u prodaji će se naći ulaznice po simboličnoj ceni, navodi se u saopštenju crno-belih.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke