U nedelju ''ludnica'' u ''Areni'', hoće li derbi početi na vreme?!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.11.2019.
10:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Problemi za crno-bele, kao i da nisu domaćini...

KK crvena zvezda/Dragoslav Žarković
KK crvena zvezda/Dragoslav Žarković

Povezane vesti

Posle novih evropskih poraza u proteklih par dana, Partizan i Crvena zvezda sastaće se u nedelju od 20 časova u ''Štark Areni'', u prvom ovosezonskom derbiju u ABA ligi.

Ono što predstojeći derbi izdvaja od prethodnih jeste to što ni jedni, ni drugi neće biti u mogućnosti da treniraju u našoj najvećoj dvorani sve do pred sam početak utakmice.

Razlog - sutra se organizuje i ''Comtrade Srbija maraton'', čiji će cilj biti upravo u ''Štark Areni'', i to oko 16 časova.

Od 16, pa negde do 19 časova radnici u dvorani će morati da uklone scenografiju maratona i da omoguće normalne uslove za odigravanje košarkaške utakmice.

Takođe, ni danas neće biti moguće da košarkaši treniraju u ''Štark Areni'', jer kako prenosi ''Žurnal'', velika dvorana je zauzeta ne samo od 16 do 19 časova kad je zakazan ''pasta parti'', već i tokom dana zbog postavljanja scenografije i ''ciljne ravnine''.

To znači da će Partizan bez treninga u dvorani u kojoj je domaćin dočekati Zvezdu, a crveno-beli su bar mogli juče da ''osete obruče'' u evroligaškom duelu sa ASVEL-om.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 16.11.2019
11:26

To + две утакмице АБА лиге због Чолића не играмо у Арени (Крка 30.11. и Цибона 14.12). Битно да је Грба сачувао термине за *овићеве пулене у ЕЛ. Доста је играчима то што морају да се сељакају од хотела до хотела по гостовањима, а сад још и милион пута да се селе из Арене у Пионир. Велики минус за управу.

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 17.11.2019
00:14

Partizan prvi put posle mnogo godina favorit u derbiju gledajuci budzet, jel ste rekli hvala? Znate kome...