U Megi realni - Zvezda je najbolja...

Autor: Beta Beta
utorak 03.05.2016.
10:15
Izvor: Beta

Trener Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da je prezadovoljan sezonom u Jadranskoj ligi, pošto su njegovi košarkaši pružili maksimum protiv Crvene zvezde u finalu plej-ofa, ali da to nije bilo dovoljno za trofej, što zbog kvaliteta protivnika, što zbog

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su šampionsku titulu u Jadranskoj ligi, pošto su sinoć u Sremskoj Mitrovici pobedili sa 61:49 i tako dobili finalnu seriju sa 3:0.

"Posebne čestitke mom prijatelju Dejanu Radonjiću na svim uspesima ove sezone, u Evroligi i ABA. Takođe, svaka čast mojim momcima. U finalu smo pokazali koliko možemo.

Pružili smo maksimum, ali za ekipu snage Crvene zvezde to nije bilo dovoljno. Momci su igrali iznad mogućnosti. Rotacija nam je skraćena, par igrača nikada nije igralo ozbiljnije takmičenje. Nekoliko njih je dobilo priliku da igra finale, a nisu imali minute tokom sezone",
rekao je trener Dejan Milojević, preneo je sajt Mege.

"Stvarno sam prezadovoljan sezonom. Da nam je neko na početku rekao da ćemo igrati finale, koliki god da sam optimista, teško da bih mu poverovao. Nadam se da ćemo se što pre oporaviti.

Domaća liga počinje za nekoliko dana. Moramo da je dočekamo spremni. Dve ekipe su se zasluženo našle u finalu, kvalitetnija je pobedila. Ko zna, možda se ponovo sretnemo u finalu",
dodao je Milojević.

On je naveo da je Mega slabije odigrala u trećoj utakmici zbog premora igrača, ali da njegova ekipa ne bi osvojila titulu i da je bila kompletna.

"Sigurno da važnost nije uticala. Prva dva meča smo napadački igrali jako dobro, treću jako loše. S obzirom na našu rotaciju, više od ovoga se nije moglo. Imali smo snage za jedno poluvreme, pokušavao sam igrače da odmorim izmenama, ali oni koji su ulazili sa klupe nemaju kvalitet da se suprotstave Crvenoj zvezdi.

Zvezda je kvalitetnija od nas i kada smo u kompletnom sastavu. Ali u toj situaciji možemo da igramo angažovanije i borbenije samo zato što imamo veći motiv da pobedimo Crvenu zvezdu, nego ona nas. Siguran sam da bismo tada bili konkurentniji. U ovoj situaciji, imali smo samo jedan promil šansi da osvojimo titulu"
, rekao je Milojević.

Kapiten Mege Rade Zagorac rekao je da je Zvezda zasluženo osvojila titulu.

"Crvena zvezda je pokazala da je najkvalitetnija ekipa u regionu. Mi smo u finalu pružili koliko smo mogli. Svi znaju u kakvoj situaciji se nalazimo zbog povreda. Bili smo konkurentni, ali više od ovoga nismo mogli. Nismo pobedili Crvenu zvezdu nijednom ove sezone i to će nam biti dodatni motiv za mečeve koji nas čekaju", rekao je Zagorac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 03.05.2016
15:30

Cestitke igracima Mege kao i njihovom treneru i velikom gospodinu Milojevicu.