U kom će sastavu Partizan igrati u Ljubljani?

Autor: Beta Beta
subota 14.01.2017.
16:06
Izvor: Beta

Na to pitanje odgovor još uvek nema ni trener crno-belih...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da još ne zna u kom sastavu će crno-beli igrati protiv Olimpije u predstojećoj utakmici u Jadranskoj ligi, ali da ekipa mora odigra borbeno.

"Naš protivnik ima izbalansiran sastav, nekoliko vrlo iskusnih igrača, nekoliko vrlo ambicioznih igrača. Naša prva utakmica bila je teška i neizvesna, isto nas očekuje i u nedelju. Još ne znamo u kom sastavu ćemo biti u Ljubljani, ali bez obzira ko bude igrao, zahtevi za borbenom igrom i energijom na terenu se neće menjati", rekao je Džikić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana
igraju sutra od 19 časova u Ljubljani protiv Olimpije, utakmicu 18. kola Jadranske lige.

U poslednje dve utakmice Partizan i Olimpija odigrali su 105 minta. Prošle sezone su u Ljubljani odigrana četiri produžetka i pobedio je domaći tim sa 118:115, a u prvom delu ove sezone Partizan je posle produžetka pobedio u Beogradu sa 86:85.

Plejmejker Partizana Vilijam Hečer rekao je da očekuje tešku utakmicu i da ekipa ne sme da se obazire na probleme sa povredama.

"Idemo u Ljubljanu da još jednom damo sve od sebe. Znamo koliko teško smo došli do pobede u Beogradu i znamo da će sutra biti još teže. Ne smemo da se obaziremo na probleme koje imamo, na nama je da uradimo sve što je u našoj moći", naveo je Hečer.

Posle 17 kola u Jadranskoj ligi Partizan je drugi na tabeli sa 14 pobeda i tri poraza, a Olimpija zauzima sedmo mesto skorom od sedam pobeda i 10 poraza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
papirnica
Sunday, 15.01.2017
16:29

Samo napred vratičemo se mi još jači nego što smo bili !!!

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 14.01.2017
20:45

Samo da dobijemo

avatar
Igor Tambur
Saturday, 14.01.2017
20:20

A sta je s pojacanjem

avatar
Nebitan_Lik
Saturday, 14.01.2017
18:27

U drzavnom sastavu. Pustice ga bivsi klub. Bice strucnjak sve do utakmice sa Zvezdom, zatim u Podgorici i Zagrebu

avatar
Saturday, 14.01.2017
18:17

koji god tim da igra siguran sam da će dati maximum a da li će to biti dovoljno za pobedu , videćemo . Jedno je sigurno Partizanovi navijači ostaju verni i kada igramo kup Rade Manojlović i Aba a onaj mali klubić što postoji par godina i što nema svoje navijače , nema ni adresu ni ime a igra u EL zahvaljujući ( znate kome ) može samo da sanja kada će imati takve navijače . Partizan je stvaran godimama i nije bio ni zamrznut , ni fuzionisan , ni je promenio pib itd . Znam da će sada ići komentari kako mi je krivo što oni igraju EL a mi ne i tome slično , mi ćemo se sigurno vratiti u EL a vi tada nećete igrati ni našu ligu .