U Igokei trljaju ruke - Koliko su zaradili od Rajtovog transfera?

Autor: Darko Mitrović
petak 27.10.2017.
10:47
Izvor: Sportske.net, Mondo.ba

Dolazak Dorela Rajta u Igokeu za mnoge je bio senzacija. Nažalost, prekratko se zadržao, ali u Laktašima nisu nezadovoljni. Naprotiv...

aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna
aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna

Povezane vesti

Košarkaš koji iza sebe ima i osvojenu titulu u NBA ligi, letos je na iznenađenje mnogih došao u Igokeu, za koju je odigrao pr vih pet kola u ABA ligi.

Ipak, od početka je bilo jasno da je Igokea za Dorela Rajta samo usputna stanica ka nekom evroligaškom klubu i to se i potvrdilo pre par dana, kada je objavljeno da prelazi u nemački Bamberg.

Tim povodom se u izjavi za ''Mondo'' oglasio prvi čovek Igokee Igor Dodik, koji je zadovoljno konstatovao da je ovaj klub odlično prošao u celoj priči sa Rajtom.

Pre svega, Amerikanac je imao fenomenalan učinak u Igokei (22 poena protiv Budućnosti, 22 protiv Cedevite, 29 protiv MZT-a, 34 protiv Partizana, odnosno 26.8 poena u proseku), a dodatni razlog a zadovoljstvo je i zarada na koju mogu da računaju u Laktašima.

''Izuzetno smo zadovoljni ponudom od Bamberga i sigurno da će ona popraviti finansijsko stanje u Igokei'', otkrio je Dodik.

O Rajtu je izneo niz pohvala, i kao igraču, i kao čoveku.

''Od početka kada je dolazio u Igokeu  mi smo imali plan da mu pomognemo da se vrati tamo gdje pripada, a to je NBA.

On nam je dosta pomogao, on je skroman momak koji je stigao u naš klub i svi smo pozitivno iznenađeni njim i drago nam je što ide stepenicu po stepanicu ka tom svom povratku, sada ide u Evroligu i ne sumnjano da će da nastavi dalje'', poručio je Dodik.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaBuki
Friday, 27.10.2017
14:38

Sto ne kazete koliko ste dobili? Samo zvezda ima transparentno poslovanje svi ostali ispod zita. Niste dobili nista jer je takav ugovor potpisao da moze da ode ako dodje ponuda koju prihvati.

avatar
Dača
Friday, 27.10.2017
18:51

Zvezda ima transparentno poslovanje i novi dug koji iznosi 9 miliona evra.

avatar
Miloš1976
Friday, 27.10.2017
19:52

Jesi li ti lud ili stvarno veruješ u te gluposti koje prodaje demagog iz Železnika?Kud ne spomenu sve ovo vreme taj negativan bilans za 2016 u godinu od 3,5 mil evra?Već su krivi iz Partizana da plasiraju bajate informacije?

avatar
majki
Friday, 27.10.2017
13:04

I, koliko su zaradili od transfera?