U FMP-u očekuju utakmicu za uživanje protiv Partizana

Autor: Darko Mitrović
subota 02.11.2019.
13:36
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Mogu li ''Panteri'' da nastave niz?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ekipa FMP-a izvanredno je započela novu sezonu ABA lige, u prva četiri kola je upisala četiri pobede i uz Cedevita Olimpiju je jedina neporažena.

Večeras od 20 časova ''Panteri'' će biti na najvećem iskušenju od početka sezone, rival će im biti Partizan u ''Pioniru'', a u susret ovom meču, trener FMP-a Vladimir Jovanović je izrazio nadu da će večerašnji derbi biti utakmica za uživanje.

''Očekuje nas gostovanje ekipi koja se nalazi u dobroj formi, što pokazuju rezultati u Evrokupu.

Imaju kvalitetan tim, sa puno iskusnih i stranih igrača koji je sigurno pravljen za najviše domete. Kod kuće imaju podršku navijača i dodatnu energiju koju odlično koriste.

Sa druge strane, sve navedeno bi trebalo da nam bude veliki motiv i izazov. Potrebno je da odigramo sa velikom energijom, da budemo čvrsti u svakom duelu da pokažemo svoj talenat i da uživamo u utakmici'', istakao je Jovanović.

Umereni optimista je i Stefan Đorđević, jedan od najboljih igrača FMP-a.

''Očekuje nas teska utakmica pošto igramo protiv ekipe koja ima kvalitetne igrače i koja je favorit na svom terenu. Mi ćemo dati svoj maksimum i nadam se da će to biti dovoljno da teren napustimo zadovoljno'', naglasio je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke