U FMP tvrde, pobede nisu slučajnost!

Autor: Beta Beta
nedelja 27.10.2019.
14:36
Izvor: Beta

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanovic rekao je danas da poštuje Igokeu, ali je istakao da veruje da dosadašnje igre njegovog tima u ABA ligi nisu slučajnost.

aba-liga.com/FMP
aba-liga.com/FMP

Povezane vesti

"Dočekujemo ekipu koja je izgubila u prva tri kola od favorita u tim utakmicama, ali koja je bila više nego ravnopravni protivnik. Napravili su promene u igračkom kadru i sigurno je i to znak da će sa velikom energijom i motivom doći u Beograd. Igokea ima odličan tim, puno proverenih, iskusnih igrača i sigurno da su kadri da pobede svakog protivnika", rekao je Jovanović.

Košarkaši FMP-a dočekuju sutra Igokeu u utakmici četvrtog kola ABA lige.

Klub iz Železnika je u prva tri kola upisao tri pobede, dok Igokea ima isto toliko poraza.

"Moramo da budemo spremni da odgovorimo pre svega energijom, da pružimo svoj maksimum i da odigramo još jednu dobru utakmicu. Poštujemo ekipu Igokee, ali verujemo da dosadašnje igre nisu slučajnost i uradićemo sve da budemo zadovoljni na kraju utakmice", rekao je Jovanović.

Košarkaš FMP-a Aleksa Uskoković istakao je da njegova ekipa želi da nastavi seriju pobeda.

"Očekuje nas bitna utakmica i želimo da nastavimo pobednički niz. Upoznati smo sa kvalitetima Igokee i mislim da ako budemo imali potrebnu energiju svih 40 minuta možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu", rekao je on.

Utakmica se igra sutra od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke